Dnevni horoskop za 10.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Razmotrite predlog koji vam stiže od partnera. Slobodnim Ovnovima danas nije povoljan period za ulazak u vezu. POSAO- Neke ideje koje ste ranije odbacili, sada vam mogu ponovo zatrebati. ZDRAVLJE- Moguća je nervoza.


♉ BIK


LJUBAV- Odnos sa partnerom će se znatno popraviti. Slobodnim Bikovima je ovo povoljan period za ljubavne podvige. POSAO- Povoljno za one koji se usavršavaju ili uče. ZDRAVLJE- Energije vam neće nedostajati.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Očekuje vas prijatan razgovor sa partnerom. Slobodnim Blizancima mugućnost da uđete u tajnu vezu. POSAO- Na poslu su moguće promene, ali vama to neće teško pasti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♋ RAK


LJUBAV- Bićete preokupirani porodičnim poslovima, a partnerova pomoć neće izostati, ako to jasno zatražite. Slobodnim Rakovima mogućnost da preko prijatelja uspostavite kontakt sa jednom zanimljivom osobom. POSAO- Budite oprezni prilikom ulaganje novca. ZDRAVLJE- Popravite raspoloženje nekim dobrim filmom ili slušanjem muzike.


♌ LAV


LJUBAV- Usptećete danas da se dogovorite sa partnerom o jednom važnom porodičnom događaju. Slobodnim Lavovima koji planiraju putovanje, moguća su prijatna iznenađenja. POSAO- Pred vama su nove mogućnosti na poslu, pa ne dozvolite da vam one sada promaknu. ZDRAVLJE – Proverite krvnu sliku, ako ste već duže vreme iscrpljeni.


♍ DJEVICA


LJUBAV- U partnerski odnos se vraća stabilnost i poverenje. Slobodnim Devicama vaše samopouzdanje može privući lepe događaje na emotivnom planu. POSAO- Uz postavljenje ciljeve, vaše ambicije će se lakše ispunnjavati. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.


♎ VAGA


LJUBAV- Promenljivog ste raspoloženja prema partneru. Slobodne Vage bi trebale da se klone osoba koja vam previše laskaju. POSAO- Klonite se kolega u koje nemate poverenje. ZDRAVLJE- Bez većih problema.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ulazite u period kada će se problemi sa partnerom početi rešavati, ali ne očekujte ništa preko noći jer ćete morati dosta da radite na tome. Slobodnim Škoprijama se jedno nedavno poznastvo sada može aktivirati i postati tema oko koje se vrte vaše emocije. POSAO- Trudite se da se ne zamerite pretpostavljenima. ZDRAVLJE- Pojačana uznemirenost.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- U odnosu sa partnerom, zbog neslaganja oko važnih pitanja može doći do napetosti i svađa. Slobodnim Strelčevima veče može doneti iznenađenje ili dobru vest. POSAO- Svaki problem ima bar jedno rešenje, pa pokušajte da se konsultujete sa stručnijima od vas, ako ne vidite mogućnost da sami izađete na kraj sa onim što vas muči. ZDRAVLJE – Moguća je nesanica.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner će želeti sa vama iskren i otvoren razgovor, što će imati pozitivan efekat na vašu vezu. Slobodne Jarčeve će jedna osoba snažno privući i pokrenuti vam maštu. POSAO- Moguć je manji novčani dobitak. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Vašu spremnost da se posvetite zajedničkim interesima, partner će umeti da ceni. Slobodnim Vodolijama poziv za druženje koji ne treba da odbijete. POSAO- Ukoliko ne možete da naplatite svoja potraživanja, možda je vreme da angažujete pravnika. ZDRAVLJE – Napetost i nervoza.


♓ RIBE


LJUBAV- Partner bi mogao burno da reaguje zbog nekog vašeg poteza, za koji ste unapred znali da neće odobriti. Slobodnim Ribama nesigurnost u sebe može sada da donese samo komplikacije. POSAO- Ne nasedajte danas na obećanja ili pritiske. ZDRAVLJE – Emotivna nestabilnost.