Dnevni horoskop za 14.6.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Kroz posao možete imati manje troškove ili novčana ulaganja. Mogućnost kraćeg poslovnog putovanja ili razgovora. LJUBAV - Ne možete da ispunite sve partnerove hirove. Posebno će vas danas nervirati što voljena osoba želi da joj se više posvetite. ZDRAVLJE - Moguća prehlada.


♉ BIK


POSAO - Danas vas očekuje puno posla i zbog toga osećate izvesnu napetost. Ne prija vam jedna osoba sa posla koju smatrate svojim neprijateljem. LJUBAV - Ovaj dan prolazi bez nekih velikih dešavanja na ljubavnom planu. Nečije reči vas diraju. ZDRAVLJE - Povedite računa o zdravlju.


♊ BLIZANCI


POSAO - Kolege i saradnici su samo jaki na rečima, a kada treba da pretoče reči u dela, onda ih nema nigde. LJUBAV - Najpre bi vam prijala kakva sportska relaksacija zajedno sa partnerom. Moguć manji sukob zbog nepoverenja. ZDRAVLJE - Bavite se sportom.


♋ RAK


POSAO - Pokušavate da završite i poslovne i kućne obaveze na vreme. Problemi u kući stvaraju tenziju. LJUBAV - Jednu mušku osobu iz porodice najradije biste izbegli. Neko pokušava da vas napravi ljubomornim. ZDRAVLJE - Bolovi u želudcu.


♌ LAV


POSAO - Imate dobru moć zapažanja, ali nemojte svoja saznanja još koristiti. Lako planete i umete da odgovorite. LJUBAV - Kad budete danas razgovarali sa partnerom imaćete osećaj kao da je on nešto ljut na vas. Verovatno i jeste. ZDRAVLJE - Budite oprezni u saobraćaju.


♍ DJEVICA


POSAO - Jedna osoba može biti ljuta na vas. Potrebno je da napravite balanas i pokušate da stvari vratite u normalu. LJUBAV - Nemojte biti grubi prema voljenoj osobi, jer je nehotice možete povrediti nekim svojim komentarom. Uvek krenite prvo od sebe. ZDRAVLJE - Puni ste energije.


♎ VAGA


POSAO - U stalnom ste strahu da vas neko ne nasamari ili prevari. To osećanje vas sputava da budete produktivniji. LJUBAV - Moguć je tajni susret sa jednom, posebno ako ste pripadnica nežnijeg pola. ZDRAVLJE - Otiđite kod lekara.


♏ SKORPIJA


POSAO - Potrebno je da danas prepustite inicijativu svojim prijateljima. Pokazaće se da su njihovi predlozi mnogo bolji od vaših. LJUBAV - Vaše ponašanje partner može pogrešno protumačiti zbog čega će se stovriti napetost u odnosu. ZDRAVLJE - Razgovarajte o svom problemu sa stručnim licem.


♐ STRIJELAC


POSAO - Dragi ljudi vas guraju da budete bolji i savršeniji, a to možete postići samo ako korigujete neke svoje loše navike. LJUBAV - Moguć je susret sa osobom iz inostranstva. Jedna nova osoba jedva čeka da vas ponovo vidi. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Danas ćete biti u blagom gubitku. Pokušajte da izbegnete suvišne troškove. LJUBAV - Opčinjeni ste jednom osobom koja vas u isto vreme uzbuđuje i ljuti. Popuštate joj. ZDRAVLJE - Skloni ste virusnim infekcijama.


♒ VODOLIJA


POSAO - U drugom delu dana možete ostvariti manji dobitak. Poslušajte tuđi savet. LJUBAV - Moguće je potpuno novo poznanstvo sa mlađom osobom u čijem društvu ćete biti napeti. ZDRAVLJE - Nije loše.


♓ RIBE


POSAO - Često se poistovećujete sa drugim ljudima i sa tim koliko oni zarađuju. Nemojte opterećivati sebe bespotrebno. LJUBAV - Dan posvećujete partneru koji vas danas kritikuje zbog načina ishrane. Uveče izdvojite malo vremena za šetnju. ZDRAVLJE - Prijaće vam topli napici.