Dnevni horoskop za 16.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Prihvatite partnerov predlog, ispostaviće se da je najbolje rešenje za vašu porodičnu situaciju. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da date sebi dodatno vreme, razmislite i osmislite bolju strategiju kada je vaš emotivni život u pitanju. POSAO- Ako imate poteškoća na poslu, izbegavate da ih ignorišete, već se hrabro sa njima suočite. ZDRAVLJE – Obavezno nađite vremena za odmor.


♉ BIK


LJUBAV- Na ljubavnom planu i u odnosu sa partnerom, pratiće vas sreća. Slobodnim Bikovima, veče može doneti poziv od jedne osobe i dobro raspoloženje. POSAO- Ako sumnjate, da vam neko na poslu neko nije prema vama iskren, izbegavajte da ulazite u konflikt. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnih komplikacija.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Romantično veće u krugu porodice. Neki, među slobodnim Blizancima će morati da naprave jasnu granicu ka jednoj osobi, kako ne bi više povređivala vaše emocije i izigravala vaše poverenje. POSAO- Ako ste zabrinuti zbog finansijske situacije, rešenje bi vam mogla ponuditi jedna osoba, a vi razmotrite da li je to sada za vas prihvatljivo. ZDRAVLJE- Poteškoće hroničnim bolesnicima.


♋ RAK


LJUBAV – Nekom, od mlađih članova vaše porodice, biće posebno potrebna vaša podrška. Slobodnim Rakovima, zvezde poručuju da postoji način da postignete ono što želite na emotivnom planu, ali verovatno na drugi način od ono koji ste zamislili. POSAO- Zbog lošeg raspoloženja, danas bi ste mogli da budete neefiksni na poslu. ZDRAVLJE- Pokušajte da uravnotežite svoje emocije.


♌ LAV


LJUBAV- Poklonite više pažnje voljenoj osobi. Slobodnima Lavovima zvezde sugerišu da jasno stave do znanja, osobi koja vam se udvara, kakvo ponašanje ne možete da trpite. POSAO- Možda ćete morati da odložite poslovni sastanak, zbog nekih nepredviđenih situacija. ZDRAVLJE- Ne trošite uludo svoju energiju.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Partner vam sprema neko iznenađenje. Slobodnim Devicama dobar period da se pozabavite unapređenjem odnosa sa osobom koju želite za budućeg partnera. POSAO- Ne obaćavajte ono što ne možete da ispunite, ma koliko vaše namere bile iskrene. ZDRAVLJE- Moguće su osilacije raspoloženja.


♎ VAGA


LJUBAV – Neko u porodici je spreman da vam pomogne, samo morate biti jasniji i otvoreniji, ako želite da rešite problem. Neke, među slobodnim Vagama imaju poteškoće sa osobom koja se ponaša detinjasto, a na vama je da li ćete se spustiti na njen novo ili joj dati do znanja šta očekujete. POSAO- Izbegavajte izazove i bavite se danas samo rutiskim aktivnostima. ZDRAVLJE- Pokušajte da razmišljate optimističnije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner će vam otvoreno pokazati koliko mu značite. Slobodne Škorpije bi mogle da prolaze kroz proces upoznavanja sa jednom osobom, ali još neko vreme nećete biti sigurni kuda bi to moglo da odvede. POSAO- Budite danas oprezni i ne prelazite zakonske okvire. ZDRAVLJE- Čuvaje se povreda.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Vaš partner se neće složiti sa nekim vašim odlukama, zato se potrudite da postignete kompromis. Slobodnim Strelčevima zvezde sugerišu da zaboravite na osobu koja vas je nedavno uvredila i da je sada ignorišete. POSAO- Neko od kolega mogao bi vam pomoći dobrim savetom. ZDRAVLJE – Pokušajte da nađete vremena da se malo opustite.


♑ JARAC


LJUBAV- Jedan stariji član vaše porodice, mogao bi vam dati povod da razmislite, pre nego donesete neku odluku, koja se tiče vašeg porodičnog života. Slobodnim Jarčevima zvezde savetuju da procenite koliko želite da stvari odu daleko, sa osobom sa kojom se viđate. POSAO- Ne budite naivni, već se suočite sa činjenicama koje su pred vama. ZDRAVLJE- Mogući su manji zdravstveni problemi.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Dobro je da zadržite svoje samopoštovanje, ali imajte granicu kada je partner u pitanju. Slobodne Vodolije će imati veće šanse za uspeh, ako ne forsirate stvari previše, kada su emotivni odnosi u pitanju. POSAO- Ne okrećite glavu od problema i ne zaboravite da se oni ne tiču samo vas. ZDRAVLJE- Nađite načina da se oslobodite viška energije.


♓ RIBE


LJUBAV- Partner će znati kako da vam sada pruži ono što vam je potrebno. Slobodnim Ribama koje se osećaju melanholično, zvezde sugerišu da nađete načina da kroz kreativne izraze ispoljite svoje emocije. POSAO- Pred vama je prilika da unapredite svoju poziciju, ako ste spremni za određeni rizik. ZDRAVLJE- Ne preterujte u jelu i piću.