Dnevni horoskop za 17.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Spremnost da rešite problem u vezi, ali tako da se partner potčini vašoj volji, može vas uvesti u nove probleme. Slobodne Ovnove bi mogla da privuče jedna uspešna osoba. POSAO- Svesni ste kolika je vaša uloga i trudite se da se posao obavi onako kako ste zamislili. ZDRAVLJE – Kontorolišite krvni pritisak.


♉ BIK


LJUBAV- Partner će vam biti velika podrška u realizaciji nekih vaših planova. Slobodnim Bikovima flert u kome ćete uživati. POSAO- Na poslu vas očekuje uspeh ili unapređenje. ZDRAVLJE- Poteškoće mogu osetiti dijabetičari.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Moguća je ljubomorna scena, ne dozvolite da za to vi date povoda. Slobodnim Blizancima, koji su bili u nekoj vrsti tajne veze, sada će interesovanje za takav vid viđanja da splasne. POSAO- Manji novčani dobitak. ZDRAVLJE- Zdravstveno stanje će se popraviti.


♋ RAK


LJUBAV – Zbog neke male nepažnje ili ne strpljivosti, partner bi se mogao distancirati od vas. Slobodni Rakovi sada ne bi trebali da propuste priliku koja vam se nudi na emotivnom planu. POSAO- Ako ste nezaposleni, u ovom periodu se ta situacija može lako promeniti. ZDRAVLJE- Pojačana nervoza.


♌ LAV


LJUBAV- Partner će imati dobar predlog ili plan koji se tiče finansija što može da učrsti sada vašu vezu. Slobodnima Lavovima mogućnost poznanstva sa osobom koja je iz inostranstva. POSAO- Primetićete niz poboljšanja u odnosu sa kolegama, što će omogućiti bolju zajedničku saradnju. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih komplikacija.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Prilagođavanjem ka partneru, možete umanjiti neko svoje nezadovoljstvo. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da nađete svoj mir tako što ćete se prema bivšoj vezi zauzeti stav u skladu sa realnošću. POSAO- Neka isplata će malo kasniti, ali ćete je svakako uskoro primiti. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♎ VAGA


LJUBAV – Na partnera se sada možete osloniti, ali nemojte izneveriti njegova očekivanja. Slobodnim Vagama predstoji mogućnost da uđete u vezu sa osobom sa kojom imate sjajnu komunikaciju. POSAO- Povoljno za one koji saradđuju sa strancima. ZDRAVLJE- Opustite se i fizički i mentalno.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Budite popustljiviji prema partneru. Slobodne Škorpije će biti u prilici da se susretnu sa nekim koga odavno niste videli. POSAO- Novac će pristizati iz više izvora. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na ispravnost namernica koje kupujete.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner bi sada mogao da ima poteškoća da vas prati, jer ste vi puni elana, pa pružite priliku da se tome prilagodi. Slobodnim Strelčevima mogućnost da na poslu koketirate sa osobom koja vam se odavno dopada. POSAO- Mogućnost da na poslu pokažete svoj kvalitet i inventivnost. ZDRAVLJE – Imate dosta energije, pa iskoristite je na najbolji način.


♑ JARAC


LJUBAV- U partnerskom odnosi vladaće harmonični odnosi. Slobodnim Jarčevima koji žele da se njihovo druženje sa jednom osobom pretvori u „nešto više“ zvezde sugerišu da ne žurite, ali da i dalje ostanete privrđeni. POSAO- Moguća je ponuda za novi posao ili drugo radno mesto. ZDRAVLJE- Budite fizički aktivniji.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ponašanje partnera, koje vas može navesti na razmišljanje, može biti deo ljubavne igre koju vam sada priprema. Slobodnim Vodolijama jedna osoba koja je mlađa od vas, može biti velika inspiracija. POSAO- Finansijske teškoće koje vas muče, prevazićićete zahvaljujući nekom bliskom rođaku. ZDRAVLJE- Mogući su manji stomačni problemi.


♓ RIBE


LJUBAV- Vaša pomoć će biti neophodna jednom mlađem članu porodice. Slobodnim Ribama mogućnost da sretnete zanimljivu osobu na mestu gde se ne nadate. POSAO- Pazite kako ćete se poneti prema pretpostvanjenima. ZDRAVLJE- Štedite svoju energiju.