Dnevni horoskop za 18.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Trudite se da obuzdate svoj temperament prema parneru i ne planete zbog sitnice. Slobodnim Ovnovima će neko od prijatelja biti spreman da pomogne, da dođete do jedne osobe. POSAO- Finansijska situacija će se poboljšati. ZDRAVLJE – Razmišljajte pozitivno.


♉ BIK


LJUBAV- Prijaće vam da se prepustite predlogu koji će vam partner uputiti. Slobodnim Bikovima zvezde sugerišu da ne preterate u ljubavnom zanosu, pokušajte da situaciju sagledate realnije. POSAO- Imaćete priliku da ostvarite još jedan vid zarade. ZDRAVLJE- Izbegavajte začinjenu hranu.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Nekim zauzetim pripadnicima znaka, mogućnost da uđete u „tajnu vezu“. Slobodnim Blizancima koji se trude da osvoje jednu osobu, zvezde sugerišu da ne budete previše pričljivi, posebno da ne forsirate teme o sebi. POSAO- Nije povoljan period da eksperimentišete na poslu, držite se ustaljenih procesa rada. ZDRAVLJE- Dobrog ste zdravlja.


♋ RAK


LJUBAV – Otvorenim razgovorom, možete rešiti jedan problem u vezi koji vas već neko vreme muči. Slobodni Rakovi zvezde sugerišu da nađete načina da se zabavite i opustite. POSAO- Posmatrajte svoju pozicuju sa stanovišta mogućnosti, a ne sa stanovišta ograničenja, ako želite promene na bolje. ZDRAVLJE- Moguća je alergija ili osip po koži.


♌ LAV


LJUBAV- Posvetite partneru malo više vremena. Slobodnima Lavovima na ljubavnom planu moguć je neočekivani splet događaja. POSAO- Zadržite svoje ideje za sebe, dok ih ne sprovedete u delo. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih komplikacija.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Imaćete prijatne trenutke sa partnerom u nekom većem društvu prijatelja. Slobodnim Devicama prilika da se sa nekim zbližite. POSAO- Spremni ste da uložite više truda, ali samo ako vidite priliku za većom zaradom. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♎ VAGA


LJUBAV – Uživaćete u vremenu provedenim sa partnerom. Slobodnim Vagama će se društveni život intenzivirati, a mogući su i pozivi za drženje sa više strana. POSAO- Jedino što sada može stati na put vašem uspehu su tuđe greške. ZDRAVLJE- Pojačajte svoj imunitet.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne provocirajte partnerovo strpljenje, ljubomornim scenama i netolerancijom. Slobodne Škorpije će imati koristi, ako se potrudite da budete ljubaznije prema osobi koja vam je dala do znanja da joj se dopadate. POSAO- Pričekajte malo, pre nego donesete neku važnu odluku. ZDRAVLJE- Pojačana napetost.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner vam sada puno može pomoći da prebrodite ovaj period. Slobodnim Strelčevima prilika da se zaljube. POSAO- Mogući su loši finansijski potezi, zato ne preduzimajte nikakve drastične korake na tom planu. ZDRAVLJE – Ne dozvolite stresu da vas obuzme.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje, čak i ako znate da se partner neće odmah sa tim složiti. Slobodnim Jarčevima prijatni trenuci u društvu starih prijatelja. POSAO- Neke promene na poslu vama će posebno ići u prilog. ZDRAVLJE- Bez većih komplikacija.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Sklonost da partnera da učinite zbunjenim ili dovedete u neku zabludu, uopšte vam danas neće ići u prilog. Slobodnim Vodolijama moguća ljubavna avantura. POSAO- Ne ulazite sada u rizične poslovne situacije. ZDRAVLJE- Neke male promene na vašem izgledu, mogu učiniti da se bolje osećate.


♓ RIBE


LJUBAV- Privrženost partneru, omogućiće da danas oboje zaboravite na neke ranije nesuglasice. Slobodnim Ribama će biti potrebno da se nađete sa nekim ko vas istinski razume. POSAO- Budite oprezni ako radite u timu. ZDRAVLJE- Ne ignorištite signale koje vam šalje organizam.