Dnevni horoskop za 20.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ako od partnera tražite da vas podrži, trebalo bi da jasno izložiti svoje ciljeve. Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka, a planirali ste neko druženje u vašoj kući, zvezde vam šalju podršku i mogućnost dobrog provoda. POSAO- Možete očekivati uspeh i podršku čime god da se bavite. ZDRAVLJE- Doćiće do poboljšanja, pa ćete se osećati bolje i vedrije.


♉ BIK


LJUBAV- Partner bi vas mogao usrećiti i zato budite pažljivi prema voljnoj osobi. Slobodnim Bikovima zvezde sugerišu da uveče obavezno prošetaju ili izađu ako žele malo uzbuđenja na emotivnom planu. POSAO- Povoljno za privlačenje finasijskog dobitka. ZDRAVLJE- Mogući problemi zbog prekomernih obroka.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Na planu ljubavi i partnerskih odnosa, danas ne bi trebalo da bude previše trzavica. Slobodnim Blizancima dan pogodan za druženja i rekreaciju. POSAO- Moguće su promene na poslovnom planu, a finansijske prilike će diktiraće pravac i uspešnost tih promena. ZDRAVLJE- Moguća je isrpljenost usled premora, pa nađite vremena i za opuštanje.


♋ RAK


LJUBAV- Partner je možda zabrinut zbog vaših obaveza, ali vama bi više prijalo da to pokaže na pravi način. Neki, među slobodnim pripadnicima znaka, bi mogli biti pogrešno shvaćeni - zato oprez, da vas neko ne okarakteriše kao osobu koja traži previše pažnje. POSAO- Usaglasite porodične i profesionalne obaveze i odredite priorite među njima. ZDRAVLJE- Sačuvajte svoj mir i izbegavajte ljude koji na vas negativno utiču.


♌ LAV


LJUBAV- Ako niste otputovali negde sa partnerom, još nije kasno da isplanirate kraći odlazak koji bi učinio da se lepo provedete i doživite nešto novo. Među slobodnima ima i onih koji nisu spremni da se upuste u dublje odnose, pa ne bi bilo loše da definišete kakvu vezu tražite. POSAO- Naoružajte se argumentima kako ne bi došlo do nesuglasica na poslovnim planu. ZDRAVLJE – Oprez da ne dođe do povreda.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ako se potrudite da prema partneru pokažete malo ljubaznosti, moguće je da vam uzvrati razumevanjem. Ako ste slobodni pripadnik znaka, možda vam se dopada jedna osoba, a vi pokušavate da ta osećanja potiskujete. POSAO- Izbegnite da vas bilo ko sputava i obavite ono što je potrebno sami. ZDRAVLJE- Nemojte da precenite svoje snage danas i time narušite fizičko zdravlje.


♎ VAGA


LJUBAV- Dobar je momenat za putovanja ili posete u društvu partnera. Nekim slobodnim pripadnicima znaka problem može biti dilema, tj. nemogućnost da se opredele između više opcija na emotivnom planu. POSAO- Ne budite napeti zbog obaveza jer ćete ipak uspeti da sve završite u dogovorenom roku. ZDRAVLJE- Dobar sklad fizičkog i mentalnog.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Možda ćete imati poteškoća da funkcionišete u zajednici, pa vam zvezde savetuju da ne budete preterano osetljivi. Slobodnim Škorpijama uspeh u komunikaciji sa suprotnim polom. POSAO- Budite oprezni ukoliko ulazite u nove poslovne poduhvate i ne donosite odluke ishitreno. ZDRAVLJE- Pojačajte smirenost i nadogradite svoj duševni mir.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Postoji mogućnost da vas neke partnerove obaveze poremete planove, ali za dinamičnu osobu kakavi ste vi, to ne mora biti problem. Slobodnim pripadnicima koji se spremaju da preduzmu nešto po pitanju svog ljubavnog statusa, zvezde savetuju da ne postavljaju previše direktna pitanja. POSAO- Ako možete, izbegnite danas nove poslove jer su moguće iznenadne prepreke. ZDRAVLJE – Stres bi mogao biti ublažen nekom vašom stvaralačkom aktivnošću.


♑ JARAC


LJUBAV- Budite konkretni sa partnerom, kako bi ste izbegli da budete pogrešno shvaćeni. Slobodnim Jarčevima, zvezde savetuju da ne budu ironični prema nekome ko bi mogao biti za vas dobra prilika. POSAO- Povoljnije za one koji se bave individualnim delatnostima. ZDRAVLJE- Veći nivo unutrašnje energije.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Izbegnite nezainteresovanost u razgovoru sa partnerom jer važno da shvatite potrebe koje ima. Slobodnim Vodolijama će prijati društvo i druženja na javnim mestima. POSAO- Možda ćete imati ozbiljnih razloga za nezadovoljstvo, ali ne predajte se, jer možete očekivati promene u skorije vreme. ZDRAVLJE- Moguće su infekcije, budite oprezni.


♓ RIBE


LJUBAV- U odnosu sa patrnerom, možete doći u situaciju u kojoj će se zahtevati da preuzmete određene odgovornosti. Slobodnim Ribama može doći predlog za druženje od strane jedne osobe, koja vam se čini zanimljivom. POSAO- Zadržite optimizam i oslonite se na svoju intuiciju. ZDRAVLJE- Bey ve’ih komplikacija.