Dnevni horoskop za 23.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV-Moguće su ljubomorne scene zbog vaše nepažnje prema partneru. Slobodni Ovnovi mogu očekivati rođanje romanse sa jednom osobom koji ste nedavno upoznali. POSAO- Mogućnost da novac pristigne iz više izvora. ZDRAVLJE- Pojačana nervoza.


♉ BIK


LJUBAV- Potrudite se da zaštitete vaš odnos sa partnerom od osoba koje ćele da ga naruše. Slobodnim Bikovima sada nije dobar period za ulazak u vezu, ali nepovoljan period će trajati svega par dana. POSAO- Uspeh u poslovnoj sferi za one koji se bave komunikacijama. ZDRAVLJE- Promenljivo raspoloženje.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako ste sa partnerom ušli u konflikt, pokušajte to da rešite jer situacija se može dodatno zakomplikovati. Slobodnim Blizancima će prijati društvo starog prijatelja kome ćete moći da ispričate šta vam je „na duši“ kada je emotivni život u pitanju. POSAO- Iskoristite ovaj period da sa pretpostavljenima uspostavite bolju saradnju. ZDRAVLJE- Mogući su manji zdravstveni problemi kod hroničnih bolesnika.


♋ RAK


LJUBAV- Imate dosta elana i snage da se izborite za to da vaša veza postane bolja i jača. Slobodnim Rakovima prilika da osvojite osobu koja vam se sviđa. POSAO- Sada će vam se isplatiće vaš trud i zalaganje. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa respiratornim organima.


♌ LAV


LJUBAV- Pred vama je povoljan period kada je u pitanju odnos sa partnerom. Slobodnim Lavovima prijatni trenuci u društvu mlađe osobe. POSAO- Finansijska situacija se popravlja. ZDRAVLJE – Obratite više pažnje na ishranu.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Izbegavajte da započinjete raspravu sa partnerom, jer se neće dobro završiti, po vas. Slobodnim Devicama prilika da zahvaljujući jednoj vašoj inicijativi, pridobijete pažnju osobe koja vam se dopada. POSAO- Mogućnost za kraće službeno putovanje. ZDRAVLJE- Bez većih smetnji.


♎ VAGA


LJUBAV- Prevelika očekivanja od partnera, mogla bi narušiti vaš odnos. Slobodnim Vagama zvezde sugerišu da pojačaju svoj društveni život i da se ne osvrćete na emotivnu prošlost. POSAO- Uspeh u pregovaranju ili na poslovnom sastanku. ZDRAVLJE- Budite fizički aktivniji.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Pojačajte svoju privrženost partneru, zauzvrat će vam prirediti lepo iznenađenje. Slobodnim Škorpijama mogućnost pomirenja sa bivšim partnerom. POSAO- Budite oprezni da ne potrošite više nego što ste zaradili. ZDRAVLJE- Potrebno vam je malo opuštanja.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Povoljan period za zajedničke aktivnosti sa partnerom, kao i za planiranje putovanja. Slobodnim Strelčevima mogućnost da iznenada, u večernjim satima doživite romantično iskustvo. POSAO- Prilika da ponovo iskoristite šansu koju ste propustili u prethodnom periodu. ZDRAVLJE – Dobro se osećate.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner je dosta zauzet obavezama u ovom periodu, pa ako želite da ga obradujete, preuzmite neke njegove obaveze na sebe. Slobodnim Jarčevima će jedan iznenadni sustet vratiti osmeh na lice. POSAO- Budite umereniji u trošenju novca. ZDRAVLJE- Ne budite lenji da se pokrenete i odete na neku rekreaciju.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Budite otvoreniji prema partneru, jer može vam pomoći ili vam bar dati dobar savet. Slobodne Vodolije će uživati u udvaranju jedne osobe. POSAO- Budite taktični i pokušajte da ne reagujete ishitreno pred poslovnim partnerima ili klijentima. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♓ RIBE


LJUBAV- Poslušajte ono što vam partner govori kako ne bi došlo do razmimoilaženja. Slobodnim Ribama mogućnost flerta u poslovnom okruženju. POSAO- Povoljno za one koji se bave podučavanjem drugih. ZDRAVLJE- Moguće su alergije.