Dnevni horoskop za 29.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- U vezi vas očekuju skladni odnosi i dobra saradnja sa partnerom. Slobodnim Ovnovima koji se osećaju usamljeno, situacija na ljubavnom planu bi moga iznenada da se promeni. POSAO- Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE- Bez zdravstvenih tegoba.


♉ BIK


LJUBAV- Pokušajte da pomognete partneru da rešiti jedan problem koji ga muči. Slobodnim Bikovima mogućnost da iz flerta uletite u vezu. POSAO- Prilika da započnete dodatni posao. ZDRAVLJE- Ne zanemarujte signale koje vam telo šalje.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, pred vama će biti prilika da to popravite. Slobodne Blizance će oraspoložiti jedan iznenadni susret. POSAO- Jedna informacija će vas obradovati. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♋ RAK


LJUBAV- Pokušajte da sagledate svoje probleme sa partnerom realno i da se suočite kako bi lakše došli do rešenja. Slobodnim Rakovima jedno prijateljstvo lako može da se pretvori u romansu. POSAO- Neko od kolega bi mogao da vam napravi manji problem, budite oprezni. ZDRAVLJE- Moguća je alergija.


♌ LAV


LJUBAV- Izbegnite pravljenje ljubomorne scene. Slobodnim Lavovima mogućnost da vam se neko na poslu počne udvarati. POSAO- Prilika za odlazak na službeni put. ZDRAVLJE – Povedite više računa o preventivi vašeg zdravlja.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Iskren razgovor će pomoći da poboljšate odnost sa partnerom. Slobodnim Devicama mogućnost da obnovite staru ljubav. POSAO- Uspeh u saradnji sa osobama ženskog pola. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♎ VAGA


LJUBAV- Partner će želeti da vas pridobije zarad jedne svoje ideje, a vama preostaje samo da se prepustite toj pažnji. Slobodnim Vagama zvezde sugerišu da budete strpljivi i pokažete više razumevanja za jednu osobu, jer iako joj se dopadate, nema hrabrosti da vam to odmah stavi do znanja. POSAO- Povoljno za one koji se bave privatnim poslom. ZDRAVLJE- Budite umereniji, kada je hrana u pitanju.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Povedite više računa o partnerovim emocijama, moguće je da prolazi kroz period kada je pojačana osetljivost. Jedna osoba pokušava uporno da vam se nametne. POSAO- Neko će biti voljan da vam pomogne, pa čak i finansijski, ako to zatražite. ZDRAVLJE- Moguća je pojačana nervoza.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Dobro ćete se osećati u društvu partnera. Slobodnim Strelčevima prilika da se približite jednoj osobi koja vas već duže vreme fascinira. POSAO- Očekuje vas uspeh u timskom radu. ZDRAVLJE – Raspolože će vas pratiti na svakom koraku.


♑ JARAC


LJUBAV- Imaćete danas manje vremena za svoje najmilije, nego što bi ste želeli. Slobodnim Jarčevima širi se izbor potencijalnih partnera, ali imate problem da se odlučite kome da posvetite najviše pažnje. POSAO- Držite se proverenih saradnika. ZDRAVLJE- Pokušajte da uspostavite duhovnu ravnotežu.


♒ VODOLIJA


LJUBAV – Pokažite više razumevanja prema partneru. Slobodnim Vodolijama mogućnost da uđete u tajnu vezu. POSAO – Mogući su manji novčani dobici. ZDRAVLJE - U dobroj ste formi.


♓ RIBE


LJUBAV- Pokušajte da partnera oraspoložite jer mu je to sada zaista potrebno. Slobodne Ribe će u društvu jedne osobe osetiti nagli porast emocija. POSAO- Na poslu vas očekuju dobre vesti. ZDRAVLJE- Poboljšane zdravlja.