Dnevni horoskop za 3.7.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pokažite više nežnosti prema partneru, vratiće vam se višestruko. Slobodni Ovnovi bi trebalo da izbegavaju raspravu sa prijateljima. POSAO- Ne dozvolite da vas banalna situacija natera da se osećate isfrustrirano. ZDRAVLJE – Nađite načina da se malo opustite.


♉ BIK


LJUBAV- Partner bi vam mogao zameriti zbog vaše tvrdoglavosti. Slobodnim Bikovima bi u ovom peridodu mogla biti pojačana osetljivost. POSAO- Nemojte biti suviše otvoreni u borbi za lične interese, kako neko to ne bi iskoritio protiv vas. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Imate orginalne ideje i elana da ih sprovedete, tako da situacija na planu porodice može biti veoma dinamična za vas. Slobodnim Blizancima poteškoće, ukoliko se još dvoumite između dve osobe koje okupiraju vašu emotivnu pažnju. POSAO- Vaši prodlozi bi mogli imati pozitivan odjek na poslu. ZDRAVLJE- Povećana potreba za fizičkom aktivnošću.


♋ RAK


LJUBAV- Danas bi ste mogli imati epizodu ljubomore, pazite da ne preuveličate bezazlenu situaciju. Slobodnim Rakovima zvezde savetuju da zanemarite neosnovane strahove i krenete u akciju, kada je sentimentalni život u pitanju. POSAO- Moguć je finansijski dobitak. ZDRAVLJE- Prijaće vam boravak na otvorenom ili kraća šetnja.


♌ LAV


LJUBAV- Pazite da ne budete nemarni, kada su u pitanju partnerove želje ili neki manji zahtevi. Slobodnim Lavovima će danas da imati uspeh, ako planirate da nekom izjavite ljubav. POSAO- Nemate dvoumljenja kada nešto treba preduzeti, što će vam stvoriti značanu prednostu u odnosu na druge. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Bez većih poteškoća u odnosu sa partnerom i članovima porodice. Slobodne Device bi mogle biti očarane jednom osobom i nekim njenim postupcima, pa je moguće i zaljubljivanje. POSAO- Danas se slobodno možete osloniti na intuiciju i ono što vam sada poručuje. ZDRAVLJE- Povoljan period da započenete sa nekim zdravim navikama.


♎ VAGA


LJUBAV- Neko iz porodice će biti speman da vam pomogne ili vas podrži nekim savetom, nemojte to zanemariti danas. Slobodnim Vagama prilika da steknete nove prijatelje. POSAO- Iskoristite prilike koje su pred vama jer bi ste mogli da unapredite svoju finansijsku situaciju. ZDRAVLJE- Moguće su manje zdravstvene tegobe.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Obratie pažnju na partnerove zamerke jer nisu bez osnova. Slobodnim Škorpijama mogla bi se pojačati želja za nezavisnosću, ali duboko u sebi, znate da ne želite da ostanete sami. POSAO- Iskoristite prilike koje su pred vama, ali odolite da uđete u situacije koje nose previše rizika. ZDRAVLJE- Oprez u saobraćaju.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Osoba iz vaše porodice, mogla bi vam mnogo pomoći da rešite neku nesuglasicu sa partnerom. Slobodnim Strelčevima prilika da ugostite neke drage ljude. POSAO- Mogućnost da pokažete koliko vredite, danas je udvostručena. ZDRAVLJE – Puni ste elana i energije.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne izbegavajte razgovor sa partnerom, jer je potrebno da zajednički rešite određenu situaciju u porodici. Slobodnim Jarčevima zvezde savetuju da ne preterujete u očekivanjima od drugih. POSAO- Pokušajte da radite nešto što vas ispunjava, a ne opterećuje. ZDRAVLJE- Moguća je glavolja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- U porodici mogu vladati manje napetosti, ali sve se može rešiti uz malo vaše pažnje. Slobodne Vodolije će jedna vest veoma obradovati i podići vaš ego. POSAO- Imate dobar osećaj, koji vas danas neće prevariti. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje zdravlje.


♓ RIBE


LJUBAV- Ne dopustite da date povodu partneru za ljubomoru, posebno ako vam nije cilj da se oseća povređeno. Slobodnim Ribama zvezde savetuju da ne donosite ishitrene odluke, kada je vaš sentimentalni život u pitanju. POSAO- Put koji ste planirali, mogao bi biti odložen. ZDRAVLJE- Unosite više tečnosti.