Dnevni horoskop za 4.7.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Danas nemojte samostalno donosite odluke, već konsultujte i partnera. Slobodnim Ovnovima povoljno za druženje, a do izražaja će doći komunikacijske veštine. POSAO- Završite ranije započete poslove, pre nego započnete nešto novo. ZDRAVLJE – Promenljivo, ali bez većih problema.


♉ BIK


LJUBAV- U vezi sa nekim zajedničkim pitanjima, partner i vi imate različite poglede, ali ako pokušate da strpljivo obrazložite svoje gledište, možete pridobiti partnera na svoju stranu. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju da budu uzdržani i da ne ulaze u raspravu sa osobama suprotnog pola. POSAO- Moguća su iskušenja na finansijskom planu, potražite savet stručnjaka ako je potrebno. ZDRAVLJE- Osećate se bolje i vitalnije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Izbegnite neodređenost u razgovoru sa partnerom jer je važno da shvatite kada je potrebno biti praktičan. Slobodnim Blizancima će prijati društvo mlađih osoba. POSAO- Oslonite se na svoju racionalnu stranu i ponovo proanalizirajte finsijske izdatke koje planirate. ZDRAVLJE- Moguće infekcije, budite oprezni.


♋ RAK


LJUBAV- U odnosu sa patrnerom, možete doći u situaciju da preuzmete određene odgovornosti. Slobodnim Rakovima moguć predlog za druženje od strane jedne osobe, koju smatrate zanimljivom. POSAO- Posao sa zajedničkim prijateljem bi mogao da bude manje isplativ nego što vam se to sada čini, zato budite oprezni i proverite sve pre nego donesete odluku. ZDRAVLJE- Danas ćete se osećati znatno bolje.


♌ LAV


LJUBAV- Vaša velikodušnost će puno značiti vašem partneru, pa ne propustite priliku da date podršku onome što je partner isplanirao. Slobodnim Lavovima prijatno iznenađenje od nekog koga često srećete u poslovnom okruženju. POSAO- Ukoliko treba da krenete na poslovni put, nemojte oklevati jer će se isplatiti. ZDRAVLJE- Čuvajte se nezoda ili povreda.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Danas možete uživati u vremenu provedenom sa partnerom, zato se prepustite i dajte sebi malo oduška. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da razmisle malo o svojim emotivnim potrebama. POSAO- Mogućnost finansijskog dobitka. ZDRAVLJE- Kada se vaš organizam privikne na vremenske promene, osećaćete se znatno bolje.


♎ VAGA


LJUBAV- Bićete u prilici da podržite i ohrabrite partnera pa preuzmite na sebe tu ulogu, jer se u tome se dobro snalazite. Slobodnim Vagama mogućnost susreta sa osobom koju nisu dugo sreli, a na koju inače često mislite. POSAO- Bićete u prilici da rešite neke probleme koji ste do sada odlagali. ZDRAVLJE- Bez većih problema.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ljubomora vas može naterati da kažete nešto što možda ne bi trebalo, pa bi bilo dobro kontrolišite svoje porive. Nekima. među slobodni Škorpijama pružiće se mogućnost da uplove u odnos koji će možda želeti da sakriju od javnosti. POSAO- Oprezno sa rečima i obratite pažnju na stav koji imate u komunikaciji sa pretpostavljenima. ZDRAVLJE- Višak energije koju imate utrošite u rekreaciji, prijaće vam boravak na vazduhu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ne dozvolite da problemi u vezi karijere utiču na odnos sa partnerom, već pokušajte da uskladite obe sfere života. Povoljno za komunikaciju slobodnim Strelcima koji očekuju razvoj situacije na emotivnom planu. POSAO- Puno obaveza i poslovnih izazova, a dodatno ćete biti opterećeni ako pokušavate svima da ugodite. ZDRAVLJE – Trebalo bi da se odmorite, jer se dosta umarate na poslu.


♑ JARAC


LJUBAV- Spremni ste da posavetujete partnera i pružite podršku, samo pazite da budete strpljivi ako to zahteva više vašeg vremena. Slobodnim Jarčevima predstoji poziv za izlazak. POSAO- Moguće je da vas neko pohvali što će vas dodatno motivisati. ZDRAVLJE- Prijalo bi vam da se malo oputite i pruštite sebi malo uživanja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner bi mogao da vam da dobar predlog, usled čega će vam se jedna situacija lako rešiti. Slobodnim Vodolijama zvezde preporučuju da iskoriste prilike koje su pred vama. POSAO- Pokušajte da u poslu delujete praktičnije i izbegavajte rasprave sa pretpostavljenima. ZDRAVLJE- Dobro raspoloženje će povoljno uticati i na vaš izgled.


♓ RIBE


LJUBAV- Kritika nekad može biti konstruktivna, pa ako može biti od koristi, iznesite je partneru, vodeći računa da ne povredite ničija osećanja. Slobodnim Ribama mogućnost da veče provedete u romantičnom okruženju. POSAO- Manje finanskijske teškoće. ZDRAVLJE- Dosta ste osetljivi ovih dana, pripazite na zdravlje.