Dnevni horoskop za 6.7.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Tokom današnjeg dana, komunikacija sa partnerom će se popraviti, što će doprineti da zajednički uživate u vikendu. Slobodnim Ovnovima prilika da obnove kontante sa osobom koja u vama i dalje izaziva emocije. POSAO- Izbegavajte da delite drugima savete, već pokažite svojim primerom ono što od njih očekujete. ZDRAVLJE- Moguć je pad imuniteta.


♉ BIK


LJUBAV- Ne dozvolite da se iko sa stane meša u vaš i partnerov odnos. Slobodni Bikovi će zračiti nekim posebnim magnetizmom, koji dosta može pomoći da vam se dese lepe stvari, na emotivnom planu. POSAO- Smanjena zanteresovanost za poslove, može imati prednosti, jer vam je potrebno da razmislite o onome što u budućnosti planirate. ZDRAVLJE- Nađite načina da se opustite.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Poboljšanje odnosa na parnerskom planu, možete očekivati, obzirom da vas se partner dosta uželeo. Slobodni Blizanci mogu očekivati povoljan razvoj situacije, ukoliko ste spremni za inicijativu. POSAO- Nije povoljan dan za započinjanje novih poslova. ZDRAVLJE- Usmerite svoju energiju na ono što vas čini srećnim.


♋ RAK


LJUBAV- Zaboravite na brige oko finansija, i posvetite se svojoj porodici, uživajući u radosti koju vam ona pričinjava. Slobodnim Rakovima bi mogli aktivirati jedno ranije poznanstvo, i veče provesti u prijatnom društvu. POSAO- Zahvaljujući spremnosti nekog prijatelja ili kolege da vam izađe u susret, mogli bi ste imati veoma uspešan dan. ZDRAVLJE- Mogući su problemi digestivnog trakta.


♌ LAV


LJUBAV- Moguća je neka poseta ili okupljanje u vašem domu, što će pozitivno uticati na vaš odnos sa parterom. Slobodim Lavovima bi mogli imati prilike da se zbliže sa osobom koju su upoznali preko posla. POSAO- Ne dozvolite da vas neko iskoristi, a plod vašeg rada i truda prigrabi za sebe. ZDRAVLJE – Dobro se naspavajte.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Iskoristite svoj uticaj na voljenu osobu, kako bi ste danas sebi ulepšali dan. Slobodne Device bi mogle biti iznenađenje pažnjom koju će vam danas neko posvetiti. POSAO- Budite oprezni u komunikaciji, jer bi ste mogli svojim rečima udaljiti neke ljude od vas. ZDRAVLJE- Unesite više svežeg voća u vašu ishranu.


♎ VAGA


LJUBAV- Konkretnost u partnerskom odnosu i jasno izražavanje onog što želite, mogla bi sada doneti obostano zadovoljstvo. Slobodne Vage bi trebale da prestanu da se opterećuju nekim događajima iz prošlosti. POSAO- Uz malo vašeg truda mogli bi ste da završite sve što ste planirali. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Povoljan period da razradite budućnost sa partnerom. Slobodne Škorpije će imati veliki uticaj na druge, jer ste vi apsolutni gospodar vaše emotivne energije koju ste spemni da podelite. POSAO- Zadržite svoju smirenost i ne skrećite sa svog puta kada su poslovni ciljevi u pitanju. ZDRAVLJE- Imaćete danas dosta pozitivne energije.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Parner će danas možda imati poteškoće da vas razume, pa se potrudite da ne komplikujete neke stvari bez potrebe. Slobodim Strelčevima prilika da se zbliže sa jednom osobom, sa kojom delite slična interesovanja. POSAO- Trebalo bi nešto da menjate u svom odnosu sa kolegama, posebno ako radite u timu. ZDRAVLJE – Oslobodite se nervoze.


♑ JARAC


LJUBAV- Sada možete rešiti određena porodična pitanja sa partnerom, što će vratiti harmoniju u vaš dom. Slobodni Jarčevi bi mogli naleteti na jednu zanimljivu osobu, u momentu kada najmanje to očekujete. POSAO- Čuvajte se pojedinaca kojima smeta vaša posvećenost poslu. ZDRAVLJE- Moguć je problem sa cirkulacijom.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne gubite strpljenje danas u komunikaciji sa partnerom i ostalim članovima porodice. Slobodnim Vodolijama mogućnost da se tajno sastanete sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. POSAO- Spremnost da se angažujete i kada to niko od vas ne očekuje, doprineće da za sebe osigurate prednost u odnosu na kolege. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♓ RIBE


LJUBAV- Odnos između vas i partnera mogao bi biti poljuljan, ako ste dali povoda za nepoverenje. Neki, među slobodnim Ribama mogu osetiti jak poriv da se povuku, kako bi zaštitili svoja osećanja. POSAO- Ako ste već duže vreme nezadovoljni poslom koji obavljate, vreme je da učinitie nešto po tom pitanju, ma šta vam govorili ljudi oko vas. ZDRAVLJE- prijaće vam neki vid rekreacije.