Dnevni horoskop za 7.7.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Mirnim razgovorom sa partnerom, mogli bi ste više da postignete. Slobodnim Ovnovima dobra vest preko prijatelja. POSAO- Povoljno za učenje i sticanje veština, radi unapređenja posla. ZDRAVLJE- Bićete u formi.


♉ BIK


LJUBAV- Pokažite više strpljenja i razumevanja prema partneru. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju da ne forsirate suviše u ovom periodu, pogotovo kada je u pitanju jedna osoba koju dovoljno ne poznajete. POSAO- Vaši poslovi će biti stabilniji u narednom periodu. ZDRAVLJE- Nađite načina da se malo opustite.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Izbegnite svađu sa partnerom zbog nekog prijatelja. Slobodni Blizanci bi mogli da se nađu u pomalo napetoj situaciji ali uspećete da promovišete svoje kvalitete. POSAO- Vaše aktivnosti će dati svoje rezultate, u zavisnosti koliko ste se zalagali u prethodnom periodu. ZDRAVLJE- Budite oprezni u saobraćaju.


♋ RAK


LJUBAV-Moguće su nesuglasice sa partnerom oko finansijske situacije. Slobodnim Rakovima prijatno veče u kućnoj atmosferi. POSAO- Pokušajte da ne ulazite u nepotrebne svađe na poslu. ZDRAVLJE- Moguća je pojačana razdražljivost.


♌ LAV


LJUBAV- Pokušajte da ne obraćate pažnju na neke razlike sa partnerom, kako ne bi ste započeli raspravu. Slobodni Lavovi bi trebalo da pokažu jednoj osobi koliko vas inspiriše. POSAO- Ne dozvolite da vas iznerviraju na poslu. ZDRAVLJE – Danas se obavezno odmorite.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Posebno će vam prijati, ako ugrabte malo slobodnog vremena, da se opustite u krugu porodice. Slobodnim Devicama moguće je prijatno iznenađenje na sentimentalnom planu. POSAO- Izbegavajte da gradite velika očekivanja od sadašnjeg poslovnog projekta. ZDRAVLJE- Osećaćete se aktivnije u narednom periodu.


♎ VAGA


LJUBAV- Vaše odluke zavise samo od vas, a takođe i spremnost da se sada prilagodite partneru. Slobodne Vage će biti u prilici da nekome priteknu u pomoć. POSAO- Nespremnost kolega da vam pomognu, danas bi vas moglo izbaciti iz takta. ZDRAVLJE- Pokušajte da se oslobodite viška energije, kroz neki vid rekreacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ako vam se čini da je vaš partner sada previše zahtevan, pokušajte saznati šta je tome razlog. Slobodne Škorpije neka obrate pažnju na ono što sada mogu dobiti ili izgubiti ako želite vezu. POSAO- Izbegnite bilo kakva dokazivanja, dok se ne ukaže bolja prilika. ZDRAVLJE- Regenerišite svoje snage.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ne dozvolite da se uvuče sumnja u vaš odnos sa partnerom. Slobodni Strelčevi bi mogli ostati praznih šaka, ako se uporno držite svojih stavova. POSAO- Vaše vizije će vas pokrenuti. ZDRAVLJE – Dajte sebi više prilike za odmor.


♑ JARAC


LJUBAV- Potrudite se da ne pogoršate, već napetu situaciji sa partnerom. Slobodni Jarčevi bi trebalo da se ne plaše da krenu u susret ostvarenju svojih emotivnih želja. POSAO- Povoljno za one koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner bi vas mogao iznenaditi nekim lepim gestom. Slobodnim Vodolijama prilika da obnove staru ljubav. POSAO- Distancirajte se od glasina koje kruže na poslu, a tiču se nekog vašeg kolege. ZDRAVLJE- Provedite više vremena na čistom vazduhu.


♓ RIBE


LJUBAV- Prijatni trenuci u okviru porodice, pomoćiće vam da nadohnadite izgubljenu energiju. Slobodnim Ribama jedna osoba želi da pokaže svoju naklonost. POSAO- Povedite više računa o svojim troškovima. ZDRAVLJE- Prijaće vam više fizičke aktivnosti.