Koliko je tražio za par pjesama na svadbi Novakovog brata?


28.04.2023 08:09


S obzirom na to da je Zdravko Čolić jedan od najpoznatijih muzičara na Balkanu, cijena za njegov nastup na svadbama i slavljima je paprena. Pjevač je, takođe poznat i po tome što ima posebne zahtjeve. Čolić traži paprenu cifru za nastup na svadbi



Naime, on za izvođenje nekoliko pjesama naplaćuje otprilike 30.000 eura. U septembru prošle godine trebalo je da nastupi na svadbi Đorđa Đokovića, Novakovog brata i Saške Veselinov, prenosi Klix.

– Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom, specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvijezde. Problem nije bio novac, već zahtjevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi – rekao je izvor za srbijanske medije.


Želio je poseban izgled bine, zahtijevao da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pjesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smještaja, kako za sebe, tako i za članove svog benda.

– Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ne na pjevačima koji zabavljaju goste – dodao je izvor.



Izvor: SrpskaCafe
Foto: Agencije