Ribnik: Muškarac pao sa sijena, pa poginuo


06.07.2023 07:56


Policiji u Ribniku sinoć oko 21.10, iz Doma zdravlja prijavljeno je da je B. A. iz Ribnika preminuo uslijed povreda zadobijenih prilikom pada sa kamiona "mercedes" na privatnom imanju u mjestu Zableće. 



Izlaskom na lice mjesta događaja policijski službenici ustanovili su da se B.A. prilikom pada nalazio na sijenu koje je bilo u tovarnom dijelu kamiona “mercedes” kojim je upravljao J. T. iz Ribnika.

– Prilikom pomjeranja kamiona B. A. je pao sa vozila prilikom čega je zadobio povrede uslijed kojih je preminuo – rekli su u PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Ribnik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv J. T. iz Ribnika dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Izazivanje opšte opasnosti”.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradale osobe koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.



Izvor: BN
Foto: MUP RS/ Ilustracija