Sinu mi je grad uništio 90 odsto voćnjaka


27.10.2023 06:55


'Sin je suvlasnik u jednom voćnjaku za koji smo ranije uzeli kredit. A kad vam kažem da je voćnjak ove godine 90 odsto gradom uništen, to govori o tome koliko je to teško. A onda dođu sankcije koje kažu da mnogi ne smiju da sarađuju sa njima jer su na crnoj listi samo zato što je jedan od vlasnika i moj sin' rekao je Dodik za Sputnjik. 



Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je Amerika uvela sankcije kćerki Gorici i sinu Igoru samo zato što su njegova djeca.

'Oni kažu da podržavaju svog oca. Šta je tu problem? Mislim da je to vrlina. Moja ćerka drži jedan restoran, zamislite nuklearnu silu koja se zove Amerika, da se bavi jednim restoranom', kazao je Dodik u intervjuu Sputnjiku.


Odjednom restoran 'Agape' u Banjaluci, kaže Dodik, dobija planetarni značaj činjenicom da mu Amerika uvodi sankcije.

'Sin je suvlasnik u jednom voćnjaku za koji smo ranije uzeli kredit. A kad vam kažem da je voćnjak ove godine 90 odsto gradom uništen, to govori o tome koliko je to teško.

A onda dođu sankcije koje kažu da mnogi ne smiju da sarađuju sa njima jer su na crnoj listi samo zato što je jedan od vlasnika i moj sin', kazao je Dodik i dodao da se uporno pravi priča Dodikovog bogatstva.

 



Izvor: BN
Foto: Agencije/Arhiva