Lepa Brena uzela najveći bakšiš na estradi


18.11.2023 18:38


Osim što radi kao voditelj na televiziji, Zoran Pejić Peja često vodi i privatna veselja širom svijeta. Gostujući u jednoj emisiji otkrio je da je najveći bakšiš ikada na estradi zaradila Lepa Brena, ali je taj novac podijelila sa svima.



Peja se prisjetio jednog veselja koje se prije mnogo godina odigralo u Parizu i rekao da je Brena tada sav novac podijelila sa kolegama ravnopravno.

– Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpjeva jednu pjesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada ne mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pjesmu. Onda je taj novac odnijela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podijelili na kraju – rekao je Peja.

Voditelj priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini koji tako na kraju isplate muziku.

– Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sjedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primjer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isplati muziku – zaključio je on, piše Grand.



Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić