Prijetnje Petroviću moraju biti predmet ozbiljne istrage


08.12.2022 09:10


'Prijetnje upućene gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog zasjedanja moraju da budu predmet ozbiljne istrage nadležnih organa', napisala je na fejsbuku Jelena Trivić, poptpredsjednik PDP-a. 



Trivićeva je pozvala nadležne organe da ispitaju lice koje je nedvosmisleno uputilo prijetnje gradonačelniku Bijeljine dr Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog zasjedanja u gradu Bijeljina.

"Jezik mržnje je svakodnevno zastupljen u političkom životu Republike Srpske mora da ima svoje granice. Ovakve prijetnje moraju biti predmet ozbiljne istrage organa", istakla je Trivićeva i dodala:

"Ljubiša je uvijek imao moja ličnu, ljudsku i političku podršku zbog svojih jasnih stavova i beskompromisnosti u borbi protiv svih anomalija u društvu, naročito u borbi protiv korupcije".

Podsjećamo, potpredjsednik Skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović uporedio je gradonačelnika Ljubišu Petrovića sa austrougarskim prestolonasljednikom Francom Ferdinandom, uz poruku da je "pronađen i Gavrilo Princip".

 



Izvor: BN
Foto: BN