" />   " />   " />


Najkraći brak ikada!


11.02.2023 17:42


Koliko god dugo trajao brak, uvijek se drugi čude kada se neko razvodi. 

 


Da li on traje 10 ili 50 godina, uvijek će se narod pitati zašto kad se činilo lijepim. Međutim jedan par iz Kuvajta nije ni stigao da na svijet ostavi bilo kakav utisak, niti da osjeti prave ljepote braka.

Njihovo sudbonosno "da" je odmah iza sebe vuklo prikolicu razvoda, ali se nije ni slutilo kolikom će se brzinom to izdešavati i da će njihov kratkoročan brak biti upamćen kao najkraći u istoriji, prenosi "Shortlist.com"

Sve je tog dana teklo baš kao iz bajke. Gosti su bili ushićeni, atmosfera predivna, a bračni par nikada srećniji. Ništa nije odavalo da će se bajka pretvoriti u brzalicu i da neće iz sale za vjenčavanje izaći onako kako su planirali.

Kada je matičar krunisao njihovu ljubav i mladenci stavili burme, vrijeme je bilo da se nastavi sa planom proslave. Međutim, mlada je nezgodno zagazila, saplela se i pala. Uslijedio je mladoženjin smijeh i komentar kako je glupa.

Mlada je ustala, razočarana i u nevjerici odjurila je do susjedne prostorije, gdje je zatražila momentalno da potpiše za razvod, prenosi Ona.rs.

Ubrzo i bez pregovaranja, potpisali su papire za razvod braka koji je trajao ukupno samo tri minuta.

Ovo je zvanično najkraći brak koji je zabilježen.

Da li je u pitanju samo reakcija mladoženje i da li je ona zaista dovoljna da se istoga momenta tek rođenom braku dopiše kraj? Svijet se ne bi složio sa time, jer ljudi vjeruju da je mlada ipak u sebi imala već postojeće, ali prekrivene nervoze zbog svog partnera.Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay