" />   " />   " />


Haos na TV CG: Đukanović mora pobijediti (VIDEO)


29.03.2023 19:22


Politički analitičar Ranko Đonović izvređao je sinoć u emisiji Klub A na A plus TV voditeljku i autorku Meli Ramusović rekavši joj da je neprijatelj Crne Gore kao i drugi gost Predrag Kalezić i nakon toga je napustio studio! 

 


Đonović je rekao da Milo Đukanović mora da pobedi na izborima, na šta mu je Kalezić poručio da se to kosi sa Đonovićevim liberalnim stanovištem.

- Nemoj mi ništa zevati, pusti me da završim - rekao je Đonović u živom programu Meli Ramusović koja ga je zamolila da pristojno komunicira, nakon čega je ovaj nastavio: - Nemojte da krećete da me prekidate.

 

- Znaš što, Meli, nemam nikakvu želju da ti odgovaram. Ovaj mikrofon mi sklonite i ja napuštam emisiju… Krajnje nekorektno… ja sam to predosetio. Pitao sam te ko je Predrag Kalezić, ja sam mislio da je onaj Danilo Kalezić. Rekla si da je čovek fin i da se može razgovarati. Vrlo ste pristrasni i nekorektni, napuštam emisiju. Vi ste protivnik Crne Gore, i vi i vi -rekao je Đonović.

Đonović je u emisiji predsedničkog kandidata Evrope sad više puta nazvao "mali", a njegove partijske kolege "padobranci".

 Izvor: Novosti
Foto: Printscreen/A plus TV