Najsrećniji kamiondžija na svetu


24.04.2023 08:28


Kamiondžija iz Merilenda je verovao u istih pet lutrijskih brojeva igrajući lutriju i oni su se na kraju isplatili. Tri puta je dobio na lutriji sa istim brojevima!



52-godišnji muškarac osvojio je 50.000 dolara igrajući “Pick 5” po treći put za godinu dana. Stavio je direktnu opkladu od 1 dolara na svoj broj, 48548.

“Pogodilo se prošle godine i ponovo je pogodilo“, rekao je u sredu za Lutriju Merilenda čovek iz okruga Čarls, koji je odlučio da ostane anoniman. “Moja žena je rekla: “Hajde da igramo ovaj broj“ i mi nastavljamo da pobeđujemo sa njim.

Čovek je osvojio lutirju 13. aprila i otišao u centralu lutrije da preuzme svoju nagradu ove nedelje. Prethodno je osvojio 100.000 dolara na dve karte koje je kupio na izvlačenju 18. maja 2022.

Od tada je dobio nadimak “Veliki pobednik“. On je dodao da misli da većina dobitnika na lutriji greškom prestane da igra jer veruju da neće moći da dobiju više od jednom.

“Stalno igram lutriju. Nikad se ne zna“, rekao je. ‘Ne možete pobediti ako niste u tome.’

Vozač je rekao da će nastaviti da igra nakon treće pobede. On i njegova supruga planiraju da novac od njegove poslednje pobede iskoriste na odmoru. Rekao je da su mu hobiji posećivanje trkačkih staza, kao i igranje igre Lutrija Racetrax.

Prodavnica u kojoj je kupio svoju najnoviju kartu Pick 5, Big Mouth Beer, Vine and Likuor u Valdorfu, dobija bonus od 500 dolara.


Prošle godine, čovek je pobedio koristeći iste brojeve na dve odvojene karte Pick 5 koje je kupio za isti izvlačenje. Kupio je dve direktne karte od 1 dolara plus dve karte za kutiju od 1 dolara prenosi metro

Šansa za osvajanje nagrade od 50.000 dolara u igri “Pick 5” Lutrije Merilend je samo 1 prema 100.000, navodi se na veb stranici lutrije.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay/Ilustracija