Ceca postaje baka po treći put - Anastasija trudna!


28.04.2023 09:53


Anastasija Ražnatović, kako prenose mediji, u četvrtom je mjesecu trudnoće sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom. Kako prenose mediji, Cecina ćerka je u četvrtom mesecu trudnoće, a par je nedavno saznao i pol bebe.

Naime, nakon odrađenog testa i ultrazvuka Anastasija i Nemanja otkrili su da će sredinom septembra dobiti devojčicu što ih je posebno obradovalo.

Srećne vesti već su podelili sa najbližim članovima porodice i prijateljima, a među najsrećnijima bila je Ceca koja je zaplakala kada su joj javili.

Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, a uveliko opremaju sobu za bebu. Ono što još uvek nisu odlučili jeste ime za devojčicu ali budući da je do porođaja ostalo još par meseci ne sumnjamo da se neće usaglasiti i doneti konačnu odluku.

Anastasija trenutno ne može da se vrati u Srbiju zbog papira, pa je tako propustila i punoletstvo sestre Helene Ocokoljić, ali i rođenje bratanca Krstana Ražnatovića. Nakon saznanja da je u drugom stanju, jasno je i zbog čega je propustila ovako bitne događaje porodice Ražnatović.Izvor: Kurir/Telegraf
Foto: Instagram/Printscreen