Škola iz Bihaća saopštila: Nema razloga za paniku


04.05.2023 10:59


Mješovita srednja škola u Bihaću obavijestila je građane da, nakon što je jedan učenik zaprijetio da će izvršiti masakr sličan onom koji se dogodio u Beogradu, nema potrebe za panikom i da su nadležni organi reagovali na ove prijetnje. 



"Obavještavamo sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A. da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vrijeme obaviješteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima", navedeno je iz škole.

Mladić čiji su inicijali A.Z. iz Bihaća zaprijetio je u objavi na "Instagram" nalogu da će izvršiti masakr sličan onom koji se juče desio u beogradskoj osnovnoj školi.

On je zaprijetio da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

"Onaj dječak što je ubio osmoro djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Кad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror", navedeno je u objavi.

U pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu dječak К.К. ubio je osmoro učenika, te radnika obezbjeđenja, a šestoro djece i jedan nastavnik su ranjeni.



Izvor: Srna
Foto: Facecbook