Saša Kovačević pušten iz bolnice na kućno lečenje!


23.05.2023 08:30


Saša Kovačević pušten je iz bolnice. Pevač, koji je u subotu hitno primljen u Urgentni centar, otišao je kući, ali sa preporukom da se javi za nekoliko dana.Kako Kurir saznaje, njegovo zdravstveno stanje i dalje nije sjajno i zahteva konstantno praćenje.

- Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu - kaže blizak prijatelj za Kurir.

Podsetimo, pevač je prvog dana vikenda u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati nisu sjajni.


- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao - ispričao je naš izvor sa lica mesta u subotu.Izvor: Kurir
Foto: Kurir