FK 'Radnik' iz Bijeljine proslavio 78. rođendan


15.06.2023 06:33


Svečanim koktelom organizovanim za sve poštovaoce Fudbalskog kluba 'Radnik', obilježena je još jedna godina postojanja ovoga kluba. 



Aleksandar Vasić, kapiten u FK "Radnik" je od 2014. godine kapiten i bio je i na obilježavanju 70. godišnjice, kaže da je i ove sezone dobra organizacija u klubu, kao i da se svake sezone priključuje 4 do 5 novih igrača tako da se dosta radi i uporno vježba.

Slobodan Djordić, dugogodišnji sekretar FK "Radnik" izjavio je da sama činjenica o postojanju jednog kluba tokom 78 godina mnogo znači i da je bilo dosta uspona i padova ali da su sada na dobrim putu da se vrate na stare staze.


FK "Radnik" za 12 godina učešća u Premijer ligi Bosne i Hercegovine bilježi osvajanje 7 kupova Republike Srpske, tri titule prvaka RS, dva izlaska u Evropu, osvajanje Kupa BiH 2016. godine a sve to daje jedan poseban pečat kao najbolji sportski kolektiv grada Bijeljine.

"Ambicije su da FK "Radnik" pokuša da se vrati u Premijer ligu BiH, iako finansijska situacija nije idealna, ali daćemo sve od sebe da se vrati stari sjaj ovoga kluba", poručili su iz FK Radnik.



Izvor: BN
Foto: BN