Zvezdin trener vozio u suprotnom smjeru (VIDEO)


30.06.2023 06:50


Vozač 'mercedesa' izazvao je saobraćajnu nezgodu na novoj obilaznici oko Beograda kada je vozio u suprotnom smeru. 



Automobil "mercedes B180" kojom je upravljao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se lijevom saobraćajnom trakom u kontra smjeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo", kojim je upravljao vozač Ž.K. (63).

Alkotest oba vozača 0,00 promila.

Međutim, čak i kada je vidio da nije na dobrom pravcu, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi. Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbjegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.

Petrović je zbog lakših povrijeda prevezen na VMA.

 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)


Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs", vozač "mercedesa" gotovo se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.

Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći, a prenosi "Blic".

Policija je pokušala da zaustavi čovjeka koji je vozio u suprotnom smjeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovjek, navodno, nije stao već je ubrzao.

Ljupko Petrović je slavni trener, koji je najveći uspjeh u karijeri postigao 1991, kada je sa Crvenom zvezdom postao prvak Evrope.



Izvor: Kurir
Foto: Printscreen/Instagram