Muškarac ubio ženu, a zatim izvršio samoubistvo


21.08.2023 09:13


Tuzlanski kanton potreslo je još jedno ubistvo žene, a policija još uvijek utvrđuje sve detalje događa i moguće motive.



Za sada je poznato da su događaj policiji prijavili građani te da su muškarac i žena živjeli u vanbračnoj zajednici.
Kako je Klix.ba ranije izvijestio, sinoć oko 21:10 sati u naselju Podgajevi kod Živinica, muškarac je usmrtio ženu, a zatim izvršio samoubistvo.

Kako nam je potvrđeno, 58-godišnji muškarac inicijala M.A. je iz vatrenog oružja ubio 52- godišnju ženu inicijala Č.T. te je nakon toga počinio samoubistvo. Kako nam je potvrđeno, događaj su policiji prijavili građani, koji su čuli pucnjavu iz kuće u Podgajevima.

"Policijskoj stanici Živinice, sinoć oko 21:10 sati prijavljeno je da se iz objekta jedne porodične kuće u baselju Podgajevi čuje pucnjava. Na lice mjesta izašla je patrola te je upućena i Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Živinice. Po dolasku na lice mjesta u kući vlasnika T.Č. pronađena su dva beživotna tijela, ženske osobe T.Č. i muške osobe M.A., sa povredama nastalim uslijed upotrebe vatrenog oružja", naveli su iz policije.

O događaju je upoznat dežurni tužilac koji je izašao na mjesto događaja, a uviđaj su izvršili istražitelji Sektora kriminalističke policije. Istraga u ovom predmetu se i dalje nastavlja pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Tuzli.



Izvor: Klix
Foto: Klix