Sedmostruki loto dobitnik savjetuje kako do dobitka


06.10.2023 10:11


Sedmostruki loto dobitnik, Ričard Lusting dao je savjete kako da dobijete na lotou.Ričard Lustig koji je čak sedam puta bio loto dobitnik, podijelio je svoje savjete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj muškarac iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milion dolara.

'Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite; takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju', izjavio je on za Fox.

 

Da li su korisni njegovi savjeti?


Prvi savjet je da odaberete brojeve i njih se držite svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savjet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste već potrošili 20 hiljada dolara na listiće.

A njegov treći savjet glasi: Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate, piše Index.hr.

 Izvor: Mondo.ba
Foto: Pixabay/Ilustracija