Preuzeo auto ali nije uplatio novac za njega


20.11.2023 14:57


Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu lica čiji su inicijali A.D. iz opštine Doboj Jug zbog postojanja osnova sumnje da nije uplatilo novac za kupovinu vozila 'audi', a koje je preuzelo.Zastupnik auto-kuće iz Banjaluke prijavio je policiji da je lice A.D. naručilo kupovinu putničkog vozila, za koje je prilikom preuzimanja predočilo dokaz o uplati u iznosu od 139.700 КM, te da je naknadno izvršenim provjerama utvrđeno da navedena uplata nije izvršena.

Tokom kriminalističke obrade od lica A.D. oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija izvršila je i kriminalističku obradu lica I.B. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, narušavanje nepovredivnosti stana i tjelesna povreda.

Lice I.B. je prijavljeno da je otkinulo registarske oznake sa parkiranog automobila i da je istog dana došlo do ulaznih vrata stana u kojem stanuje vlasnik vozila, gdje je lupalo na vrata i prijetilo, a potom i nasilno ušlo u stan.

Nakon toga je na ulici šakom udarilo u glavu oštećeno lice koje je zadobilo povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Izvor: Srna
Foto: Ilustracija/ luxury lifestyle mag