Snimak izazvao haos: Mladenci se zapalili! (VIDEO)


30.01.2024 09:42


Ljudi dugo traže načine da svoj dan vjenčanja učine nezaboravnim i jedinstvenim. Ovaj par je to uspio uz pomoć vatre, a razlog je poprilično bizaran.Bilo da mijenjaju tradicionalne elemente ceremonije ili dodaju posebne detalje, parovi često biraju nekonvencionalne pristupe kako bi stvorili epsko iskustvo. Jedan par, Gejb Jesop i Ambir Bambir, odlučio se za zaista neobičan pristup svom vjenčanju.

Ovaj par, koji se upoznao dok su radili kao kaskaderi u filmskoj industriji, odlučio se doslovno "zapaliti" na svoj poseban dan. Snimci njihovog vjenčanja prikazuju trenutak kada su se zapalili dok su hodali niz prolaz, ostavljajući svoje goste u šoku.

Gejb i Ambir, poznati po svojim ulogama kao kaskaderi u filmovima poput "Žuti kamen" i "Hereditari", željeli su odavanjem počasti svojoj zajedničkoj karijeri dodatno označiti svoje vjenčanje, prenose Nezavisne novine.

Videozapisi ovog hrabrog ali i bizarnog poteza brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici izražavaju oduševljenje i čuđenje.

Dok jedni komentarišu izgled kose mladenaca nakon takvog poduhvata, drugi iskazuju podršku hrabrosti para.

Naravno, ovakav potez nije nešto što bi svaki par trebao pokušati, ali Gejb i Ambir su definitivno stvorili vjenčanje koje će se dugo pamtiti.

Ne moramo ni isticati da ovako nešto ne pokušavate, jer su Gejb i Ambir ipak profesionalci.

 Izvor: Klix
Foto: X/Pixabay