Žena prebila krokodila motkom i spasila supruga


15.03.2024 14:18


Entoni Žuber (37) je pecao sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi riješio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad.Krokodil, dugačak četiri metra, vrebao je iz prikrajka i munjevito napao. Čeljustima je uhvatio noge žrtve i počeo da je guta.

“Čekao je u zasjedi i iskoristio priliku dok sam bio u vodi. Čim me zgrabio, počeo je strahovito da mlatara glavom. Letio sam na sve strane”, rekao je kasnije čovek.

Entoni nije mogao da vidi svoje noge, jer ga je krokodil progutao do pojasa.

“Sve što sam video su očnjaci i zle oči. Povlačio me u duboku vodu, kako bi me udavio. Pokušao sam palčevima da mu izbijem oči, ali nije vrijedelo. Bacao me levo-desno”.

On ističe da u tim trenucima nije osjećao bol.


“Vjerovatno je proradio adrenalin. Udarao sam jako, ali nije se dao. Tada se pojavila moja supruga Analisa sa motkom”.

Žena je žestoko nasrnula na zver i počela da je tuče po glavi, prenosi Daily Mail.

“Poslije pet-šest snažnih udaraca čeljusti su se otvorile, i krokodil je skliznuo u vodu. Odmah su me izvukli na obalu, krvavog”.

Prisutni su užasne rane previli peškirima i prevezli Entonija u najbližu bolnicu.

“Tek kada je krokodil zaronio sam shvatila da je spasen. Nije mi jasno kako sam uspjela. Polovina mog supruga je bila u njegovim čeljustima”, kazala je hrabra Analisa.

Kako bi pomogli da se plate računi za medicinsku njegu prijatelji i rodbina nesrećnog Entonija pokrenuli su akciju na Fejsbuku.Izvor: Nezavisne
Foto: Pixabay/Ilustracija