Kako je jedan pas dobio kaznu za brzu vožnju!


09.04.2022 11:25


Dobijanje kazne za prebrzu vožnju nikada nije zabavno, ali šta da radite ako je počinilac vaš ljubimac? U ovoj bizarnoj situaciji se našao vozač u Nemačkoj, koji je ostao bez reči kada je uz kaznu od 50 evra za prekoračenje brzine dobio fotografiju 'prekršioca'!



Naime, saobraćajna kamera je evidentirala da se automobil kretao brže od ograničenja, ali umesto svog lica za volanom, ugledao je lice svog psa koji je blaženo zurio u put ispred sebe.

Vozačev nećak, Don Kilijan, podelio je urnebesnu fotografiju na Tviteru, objašnjavajući za Dodo: „Moja prva reakcija je bila - To ne može biti stvarno! A mislim da je i moj ujak bio jednako iznenađen."

Ipak, ne brinite - ovaj pas nije kradljivac automobila. Očigledno je štene zapravo sedelo pored svog vlasnika, na suvozačevom mestu, ali mu je uskočilo u krilo u trenutku kada su prolazili pored saobraćajne kamere. Rezultat je ova lepo natempirana fotografija.

Kilijan je dodao: „Obično pas nosi poseban pojas za automobile, zbog bezbednosti. Tog dana je moj ujak zaboravio da ga stavi, a pas je došao da se mazi sa njim dok je vozio. Najsmešnije od svega je to što je bio u njegovom krilu samo tri sekunde!”

To je bilo dovoljno dugo da štene postane glavni osumnjičeni.

Iako je ujak verovatno mogao uspešno da ospori kaznu, tvrdeći da nema dokaza da je on počinilac, on je ipak platio.



Izvor: Prva.rs
Foto: Kako je jedan pas dobio kaznu za brzu vožnju!