Doboj: U sudaru dva vozila povrijeđeno šest osoba


29.03.2024 12:12


U sudaru dva putnička vozila u Doboju povrijeđeno je šest lica, od kojih dva maloljetna, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave. U jučerašnjem sudaru povrijeđeni su vozač "audija" iz Modriče čiji su inicijali Ž.M. i dva maloljetna saputnika u vozilu, te saputnici u vozilu "folksvagen" E.LJ, E.P, N.H, svi iz Tešnja. O stepenu njihovih povreda ljekari se još nisu izjasnili.

Iz policije navode da se saobraćajna nezgoda dogodila juče u 14.45 časova na raskrsnici ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Policija je juče u Brodu zbog tuče i fizičkog napada uhapsila lice D.V, a zbog vrijeđanja D.Ž, oba iz ove opštine. Ovim licima izdat je prekršajni nalog.

Policija je u Doboju zbog odbijanja da se podvrgnu testu na prisustvo droge uhapsila vozača iz Srbije čiji su inicijali I.N, te pješaka sa područja Doboja J.B.

Ova lica su uhapšena juče i izdat im je prekršajni nalog.

Policija je juče tokom pretresa objekata koje koristi lice iz Doboja čiji su inicijali M.B. oduzela manju količinu marihuane i jedan džoint, te mu izdala prekršajni nalog.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju Policijske uprave Doboj.Izvor: Srna
Foto: Ilustracija