Igra sa strancima: Verbalni rat Dodika i Trivićeve


30.03.2024 21:49


Dodik optužio Trivićevu da je trabant njemačke politike. Ona odgovorila: Jedini koji je oduvijek plesao sa strancima i ispunjavao njihove želje bio je upravo Milorad Dodik.





„Izbezumljenom i potpuno pogubljenom Dodiku prvo predlažem da se dogovori sam sa sobom jesam li eksponent njemačke, američke ili engleske politike, s obzirom na to da me u sve kontekste stavljao“, izjavila je Jelena Trivić reagujući na izjavu Milorada Dodika o njenoj povezanosti sa strancima.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Laktašima da je predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić bila i ostala trabant njemačke politike, zato što je ta politika finansirala njeno političko djelo.

"Jelena Trivić je nebitna. Ona je naravno bila sa Кristijanom Šmitom, radila sa njim, prihvatila ga. To svi znamo. I on je dolazio u Banjaluku, imate sliku", rekao je Dodik.

Trivićeva je na to odgovorila da je ona, kako je navela, jedino bila i ostala eksponent srpske nacionalne politike.

"Politike isključivo i samo za narod, politike čija težnja je prije svega mir i ekonomski razvoj za 21. vijek, a nasuprot politika konflikata i tenzije koje su dovele do raseljavanja Srba sa ovih prostora, ekonomskog satiranja Republike Srpske i uništavanja institucija koje Dodik provodi u kontinuitetu već skoro 20 godina", istakla je Trivićeva i dodala:

„Sjetimo se samo 'manjih tehničkih nepravilnosti' gospodina Šmita čime je Dodiku progledano na izbornu krađu, pa dolaska Saracina u Banja Luku na dan njegovih protesta. Pametnom dosta“, poručila je Trivićeva.

Trivićeva dalje dodaje da su "stare izlizane matrice o 10 miliona američkih dolara i ostale nebuloze kojima je režim trovao javnost, te povezivanje nje sa određenim stranim faktorima već viđen film".

„Jedini koji je oduvijek plesao sa strancima i ispunjavao njihove želje bio je upravo Milorad Dodik. Ovakve izjave skoro da prestaju biti vrijedne bilo kakvog komentarisanja“, zaključila je Jelena Trivić.



Izvor: BN
Foto: BN