I dalje se traga za Dankinim tijelom


11.04.2024 06:28


Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, policija pretražuje širi atar sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, te nepristupačan teren u Lazarevom kanjonu. 



Pripadnici Sektora za vanredne situacije juče su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo. Prethodno je pretraživana okolina kuće jednog osumnjičenog, Lazarev kanjon i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike "Vodovoda", osumnjičene za ubistvo. NJima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

 



Izvor: Srna
Foto: Kurir