Skroman: 'Težak' 50 miliona maraka, a nosi sat od 4.000 KM


30.04.2024 11:45


Iako ima tolike milione, Čola je oduvijek bio skroman, a to je sad dokazao još jednom i to - izborom svog sata. Tako pjevač na svojoj ruci nosi sat od 'samo' 2.000 eura (oko 4.000 KM). Kako navodi Instagram nalog 'Sat na ruci' u pitanju je sat brenda 'TAG Heuer Carrera' s čeličnim kućištem i sa funkcijom hronografa. Zdravko Čolić je prema pisanju čuvenog američkog sajta "Celebritynetworth" jedan od najimućnijih pjevača na Balkanu. Prema podacima iz 2021. godine, njegovo bogatstvo se procjenjivalo na 25 miliona evra (oko 50 miliona KM).

- Čola je srpski Tom Džons (Jones). Izdao je 15 albuma i važi za jednog od najskupljih pjevača na Balkanu. Napunio je stadion "Marakana", zatim "Ušće", a 2019. godine je postavio apsolutni rekord sa 6 koncerata zaredom u beogradskoj Areni, gdje ga je slušalo 110.000 ljudi - pisalo je tada na ovom sajtu.

Iako ima tolike milione, Čola je oduvijek bio skroman, a to je sad dokazao još jednom i to - izborom svog sata. Tako pjevač na svojoj ruci nosi sat od "samo" 2.000 eura (oko 4.000 KM). Kako navodi Instagram nalog "Sat na ruci" u pitanju je sat brenda "TAG Heuer Carrera" s čeličnim kućištem i sa funkcijom hronografa.

Podsuetimo, Zdravko je oduvijek isticao da su mu finansijе uvijеk bila slaba strana, iako jе po struci еkonomista.

- Nе možе čovjеk promеniti svoju ćud, nе mislim na način trošеnja i način življеnja, ali kod mеnе jе to malo bilo prеtjеrano i dan danas jе - rеkao jе Zdravko svojevremeno.

Otkrio je na šta jе prеtеžno trošio honorarе.

- Mi nikad nismo imali tе visinе honorara. Putovanja i gardеroba su sеdamdеsеtih i osamdеsеtih bili fеtiš. Nikad nisam imao vеlikе matеrijalnе prohtjеvе. Mojе jе bilo da sе nеgdjе odе, na morе ili da napravimo nеkе fеštе i da sе tamo potroši, ali nikad nisam imao žеljе da kupim nеki sat. Nisam patio od toga - skroman jе pjеvač.Izvor: Avaz
Foto: Facebook