Tanja o proširenju porodice i svadbi sa Muhamedom


17.05.2024 07:00


Folk pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, o čemu se mesecima unazad naširoko priča. Njih dvoje su više od dve godine zajedno, a dugo su krili vezu od javnosti. Tanja iz braka sa Dušanom Jovančevićem ima dva sina, koji i te kako vole Bešića.

- Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila - kazala je Tanja Savić.

- Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život - rekla je pevačica.

- Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da zdravlje posluži. Volela bih devojčicu jednu, to bih baš volela, baš - istakla je Tanja, koja nam je dala intervju na rođendanu "Paparaco lova", koji je proslavio 14 godina postojanja emisije i gde su se okupili članovi ekipe i brojne javne ličnosti.

Tanja je navela gde sad žive, te otkrila da je beogradska Arena odavno zakazana.

 

- Za sad smo u stanu. Kad budem imala svoju kuću, dvorište... Malo je smešno, ali ja stvarno nemam kuću. To mi je najteže. Arena će biti, znam i datum, ali se ne najavljuje još - istakla je pevačica.

()Izvor: Kurir.rs//Blic
Foto: Kurir.rs//Blic/Instagram