Vulić: Budućnost Srpske je u mladim ljudima kakav je Igor Dodik


19.06.2024 12:36


Budućnost Srpske je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Marfi to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Majkl Marfi je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega - navela je Sanja Vulić. 



Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić komentarisala je nove sankcije američkog Ministarstva finansija za sedam subjekata i dva fizička lica.

Kako kaže, odlazeći kvazi ambasador Majkl Marfi je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca.

- Potezi očajnika mjere se u broju sankcija, odlazeći kvazi ambasador Majkl Marfi je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca. Dokazani srbomrzac, Marfi, dokazao je da njegova opsjednutost Miloradom Dodikom prelazi sve granice racionalnog.

Spaja nespojivo. Kažnjava ljude bez dokaza i pokrića. Crta mete na čelu i nikome ne odgovara za to. Porodice ostavlja bez osnovnih primanja i tako samo pokazuje nemoć kao i jadno stanje srbomrsca što on jeste - kaže Vulić te dodaje:

- Budućnost Srpske je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Marfi to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Majkl Marfi je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega - navela je Sanja Vulić.



Izvor: ATV
Foto: Arhiva