Pobednik 'Zvezda Granda' održao koncert u rodnom Tešnju!


30.06.2022 08:20


Na koncertu u Tešnju organizovanom u čast pobede u Zvezdama Granda Nermina Handžića, njegovu mentorku Viki Miljković i gotovo sve finaliste dočekalo je preko 20.000 ljudi. "Na sedmom nebu sam, prelepo je. Svaka čast mom Tešnju, mislim da ću poleteti od srece", izjavio je mladi pobednik, sve vreme grleći svoju mentorki, koja je u njegovom rodnom gradu dočekana uz ovacije i aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

 


Pravi trans nastao je kada se se čuli takovi pesme "Crno i belo", što je navelo sve finaliste da izađu na binu i odigraju sada vec čuvenu koreografiju. Osim Nermina i njegove mentorke, mikrofona su se latile i njegove kolege iz finala, ali i prošlogodianji pobednik Mahir Mulalić, koji je došao do podrži mlađeg kolegu.

 

Koliko je ineteresovanje vladalo za ovaj koncert govori i podatak da je na ulasku u grad bila formirana kolona od nekoliko kilometara, što je stvaralo neverovatnu gužvu, pa su gosti, kako bi sve počelo na vreme, na stadion došli u pratnji policije.

Ovaj koncert će se u Tesnju sigurno dugo pamtiti ne samo po fantastičnoj atmosferi već i po tituli koji je mladi i talentovani Nermin doneo u ovaj grad.Izvor: Kurir
Foto: Kurir