Poginuo policajac iz Modriče na auto-putu kod Doboja


07.07.2022 11:22


Policajac čiji su inicijali B. C. iz Modriče koji je i pripadnik Policijske uprave Doboj poginuo je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu '9. januar' u dobojskom mjestu Foča, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave. 



U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 6.20 časova, povrijeđeno je lice Ž. К. iz Modriče.

Iz Policijske uprave navode da je u saobraćajnom udesu učestvovalo lice Z. D. iz Doboja koje je upravljalo automobilom "pasat", a da su lica B.C. i Ž.К. stajala na zaustavnoj traci pored automobila "golf" kojim je prethodno upravljalo lice Ž.К.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a izvršili su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Kako prenose Nezavisne, poginuo je Bojan Cvijić (42) iz Modriče, pripadnik Žandarmerije Policijske uprave Doboj, na auto-putu "9. januar", kada je na njega naletio auto dok je mijenjao gumu.

On je, naime, kobnih momenata stajao u zaustavnoj traci, nakon što je pukla guma na golfu u kojem je bio suvozač, a kojim je upravljao njegov sugrađanin Željko Karamanović (38) iz Modriče, koji je povrijeđen.

 



Izvor: BN
Foto: Dobojski info