Madona ima novog 40 godina mlađeg dečka!?


08.09.2022 11:04


Madona poslednjih nekoliko meseci ne prestaje da šokira širu javnost, kako estetskim operacijama, tako i golišavim slikama, ali i svojim ljubavnim životom. 



Nakon što je pre nekoliko meseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, rešila je da uplovi u vezi sa momkom koji je 40 godina mlađi od nje.



Naime, Madona je zavela 23-godišnjeg modela Endrjua Darnela, a navodno se ova romansa i te kako zahuktava. Par je primećen kako se "grli i mazi" u petak uveče na jednom koncertu u Njujorku, piše "Page Six".

Proslavljena 64-godišnjakinja je i na Instagramu objavila fotografije iz ovog noćnog izlaska, a na jednoj od njih Darnel je prebacio ruku preko njenog ramena, te prislonio glavu uz njenu dok su pravili selfi.

"Page Six" prenosi i da su golupčići nakon koncerta otišli do jednog popularnog restorana na Menhetnu na kasnu večeru, a Madona je provela čitavo veče plešući i praveći selfije za stolom.

 


- Oni su definitivno razmenjivali nežnosti. Madona i Endru bili su cele noći vidno naklonjeni jedno drugom, ljubili su se i mazili u separeu - tvrde izvori sa lica mesta.

Endru je inače mogao da se vidi na različitim snimcima i fotografijama na Instagram nalogu ove pevačice, te je jasno da između njih nešto definitivno postoji.

Inače, Madona je nedavno, odgovarajući na pitanja fanova, navela seks kao svoju omiljenu opsesiju, ali i tajnu uspeha, te da joj je dosta bolo udavanja i brakova i da će sada da se okrene čisto fizičkom zadovoljstvu, a 23-godišnji model sigurno je dobra opcija za to.



Izvor: Kurir
Foto: Profimedia