Dnevni horoskop za 11.11.2022.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pratiće vas uspeh u aktivnostima i poslovima koje obavljate sa partnerom. Slobodni Ovnovi bi trebalo da posvete više pažnje osobi do koje vam je stalo, odnosno da budete spemniji da čujete tuđe mišljenje, ako želite da se sve dobro odvija. POSAO- Zbog nestrpljivosti mogli bi ste upasti u konfuziju. ZDRAVLJE- Bez zdravstvenih tegoba.


♉ BIK


LJUBAV- Pertner bi vam mogao zameriti danas zbog vaše sklonosti da preterujete. Slobodnim Bikovima prijatno veče uz druženje u svom domu. POSAO- Možete sprovesti samo one ideje za koje imate podršku u svojoj okolini. ZDRAVLJE- Ne preterujte u jelu i piću.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Budite odlučni da uradite nešto lepo, što će obradovati vašeg partnera. Slobodni Blizanci bi trebalo da imaju na znaju, da ako se dvoumite, prilika može da vam pobegne. POSAO – Izbegavajte da trošite novac, ako nemate za to odobrenje. ZDRAVLJE- Priliv pozitivne energije.


♋ RAK


LJUBAV- Sav vaš trud neće biti dovoljan, ako ne pokažete ljubaznost i dobru volju prema partneru. Slobodnim Rakovima prilika da se večeras pokažete u najboljem svetlu. POSAO- Danas ćete biti veoma uspešni i zadovoljni svojim postignućem. ZDRAVLJE- Izbegnite da vas obuzme melanholija.


♌ LAV


LJUBAV- Uspeh i dobro raspoloženje, pratiće vas u svim poduhvatima koji se tiču vaše pododice. Slobodnim Lavovima će prijati društvo starog prijatelja. POSAO- Budite strpljivi, pred vama će uskoro biti povoljnija finansijska situacija. ZDRAVLJE – Iskoristite svaku priliku za odmor.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Dosta toga ste sebi postavili kao cilj, pa se nemojte ljutiti ako partner nije u mogućnosti da vam u u svemu pomogne. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da veče obavezno provedete u provodu i izlasku. POSAO- Iskoristite pomoć koju vam nudi starija osoba. ZDRAVLJE- Nemojte se premarati do krajnjih granica svoje izdržljivosti.


♎ VAGA


LJUBAV- Partner bi vas mogao obradovati lepim iznenađenjem ili poklonom. Slobodne Vage će imati uspeha ako se danas oslonote na svoju intuiciju. POSAO- Vaša pomoć će nekom danas puno značiti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Zahvaljujući vašoj dobro volji da izađete u susret partneru, u vašoj porodici će vladati odlična atmosfera. Slobodne Škoprije nemaju ozbiljnih razloga za zabrinutost kada je sentimentalni život u pitanju. POSAO- Puni ste energije što će vam danas dati dodatne sposobnosti. ZDRAVLJE- Osećate se odlično.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ako treba da obavite nešto zajedno sa partnerom, dogovorite se pre nego započnete to, kako bi ste izbegli konflikt. Slobodni Strelčevi bi trebalo danas da izbegavaju osobe sa kojima se vaša mišljenja drastično razlikuju. POSAO- Povoljno na planu finansija. ZDRAVLJE – Pokušajte da se malo opustite.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner će želeti da vas iznenadi, a vi budite spremni za da prihvatite. Slobodnim Jarčevima mogućnost da se nađete u društvu u kome možete upoznati nove osobe. POSAO- Razmislite o mogućnosti da unesete neke novine u vaše poslovanje. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Imaćete partnerovu podršku, ako ste spremni da budete sasvim otvoreni prema njemu. Slobodnim Vodolijama zvezde sugerišu da se ne kompromitujete pred jednom osobom koja vam se čini kao odlična za avanturu. POSAO- Povoljno za započinjanje novih poslova. ZDRAVLJE – Budite što više fizički aktivni.


♓ RIBE


LJUBAV- Da bi danas u vašem domu vladali mir i harmonija, potrebno je da vaše reakcije ne budu ishitrene prema najmilijima. Slobodnim Ribama zvezde sugerišu da ne budete skloni kritikovanju, ako želite da se dobro provedete. POSAO- Dobro će vam doći danas nečiji savet. ZDRAVLJE – Emotivna preosetljivost.