Dnevni horoskop za 18.1.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili se bavite trgovinom na veliko ovo je dan u kojem beležite uspeh. LJUBAV - Skloni ste iznenadnim promenama raspoloženja. Na vas pozitivno utiče jedna mlađa osoba kojoj se dopadate. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♉ BIK


POSAO - Ako želite da kvalitetno odradite svoj deo posla potrebno je da se više skoncentrišete na ono što radite. Ne treba da vam samo novac bude prioritet već i zadovoljan klijent. LJUBAV - Veseli ste, šarmantni, pričljivi i zbog toga željni društva. Privlačite pažnju mlađe osobe iz vašeg kraja. ZDRAVLJE - Više se krećite.


♊ BLIZANCI


POSAO - Počinje vaše srećno razdoblje kada su finansije u pitanju ali pred vama je i gomila obaveza koje ćete uspeti da završite ako se dobro organizujete i postavite prioritete. LJUBAV - Prijatno veče možete provesti uz partnera i zajedničke prijatelje. Voljena osoba vas može obradovati sa manjim poklonom. ZDRAVLJE - Bolovi u mišićima.


♋ RAK


POSAO - Osoba od autoriteta želeće da danas razgovara sa vama ili je moguć susret sa uticajnom osobom koju ćete želeti nešto da pitate. LJUBAV - Potrebno vam je nešto novo što će vašoj ljubavnoj vezi doneti osveženje. Partner nije zainteresovan za seks. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Kontakti sa drugim ljudima iz okruženja doneće vam nove ideje koje sada možete sprovesti u delo. LJUBAV - Igrate dvostruku igru, zbog čega možete izubiti obe osobe koja vam se sviđaju. Neodlučni ste. ZDRAVLJE - Problemi sa želudcem.


♍ DJEVICA


POSAO - Često ne znate kako treba da odreagujete jer ne smete na sebe da preuzmete odgovornost bez odobrenja autoriteta. LJUBAV - Ovaj dan vam može proći u beznačajnim dešavanjima. Prija vam društvo kolega sa posla. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Danas ste veoma kreativni i maštoviti. Ne zaboravite da svemu tome dodate originalnost i uspeh je zagarantovan. LJUBAV - Bićete raspoloženi da ovaj dan provedete sa prijateljima u nekom lepom ambijentu. Moguć iznenadni predlog za ljubavni sastanak. ZDRAVLJE - Malaksalost i pospanost.


♏ SKORPIJA


POSAO - U toku ovog dana završite sve poslove vezane za administraciju i papirologiju. Mogućnost kraćeg putovanja. LJUBAV - Ukoliko planirate izmene u domu sada je pravi trenutak da ih realizujete. Partner je neodlučan te vi presecite umesto njega. ZDRAVLJE - Nije loše.


♐ STRIJELAC


POSAO - Imate veliku podršku uticajne osobe iz inostranstva. Ostvarujete i dobitak kojem se niste danas nadali. LJUBAV - Najlepše će vam biti ako se danas više budete posvetili svojim ukućanima. Prema svima imate prijateljski, korektan odnos i zbog toga ste poštovani od strane svih. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Danas možete imati dodatne troškove ili stižu računi i obaveze koje niste planirali. Mogućnost kraćeg putovanja. LJUBAV - Osećate da draga osoba nije dovoljno iskrena zbog čega insistirate na istini, ma koliko ona bila teška. ZDRAVLJE - Nije loše.


♒ VODOLIJA


POSAO - Od drugog dela dana vraća vam se energija i želja za napretkom i usavršavanjem. Odlažete jedan razgovor. LJUBAV - Veoma ste osetljivi, te vam je danas potrebno više nežnosti nego obično. Prijaće vam večernja šetnja u društvu voljene osobe. ZDRAVLJE - Dobro je.


♓ RIBE


POSAO - Neke poslovne obaveze nećete uspeti da eskivirate iako ćete raditi sa pola snage i volje. I rezultati mogu biti polovični. LJUBAV - Nije vam do društva prijatelja a nemate srca da im to saopštite, pa smišljate izgovore kako biste imali vremena samo za sebe i voljenu osobu. ZDRAVLJE - Posetite lekara.