Dnevni horoskop za 1.2.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Obradujte parnera nekom sitnicom i pokušajte da se iskupite za neke greške iz nedavne prošlosti. Razlog vaše emotivne isfrustriranosti, ako ste među slobodnim Ovnovima može biti nečija nepouzdanost.

POSAO- Nove mogućnosti za ispunjenje vaših ambicija.

ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♉ BIK


LJUBAV- Pokažite više strpljenja u partnerskom odnosu. Slobodnim Bikovima poteškoće na emotivnom planu mogla bi dolaziti usped neodlučnosti, između više ponuda, a zvezde vam sugerišu da ne brinete i da odložite te odluke još neko vreme.

POSAO- Moguće su poteškoće na poslu, ali ne odustajte od borbe za svoje ciljeve, posebno kada su finansije u pitanju.

ZDRAVLJE- Regenerišete svoje snage.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će vas podržati, kada su u pitanju vaši problemi na poslu, ali ako forsirate svoje nezadovoljstvo, tenzije bi se mogle preliti i na zajednički odnos. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da sagledate situaciju što realnije i ne budete skloni da preuveličavate.

POSAO – Imaćete utisak se da se vaš rad ne ceni dovoljno, iako su iza vas konkretni rezultati.

ZDRAVLJE- Oprezno baratajte sa oštrim predmetima.


♋ RAK


LJUBAV-  Uspećete danas da ubedite partnera i pridobijete njegovu pomoć za realizaciju jedne vaše ideje. Slobodnim Rakovima koristan savet od jednog bliskog rođaka.

POSAO- Izbegnite da se previše nervirate oko posla, i radite onako kako smatrate da je najbolje.

ZDRAVLJE- Mogući su problemi digestivnog trakta.


♌ LAV


LJUBAV- Pokušajte biti jasni i razumljivi prema partneru, kako vaše reči ne bi prouzrokovale određene nejasnoće i podstakle sumnju. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, izbegavajte danas da preuranjeno donosite zaključke o jednoj osobi.

POSAO- Ne ustručavajte se da zatražite pomoć prijatelja, mala je verovatnoća da će te sami uspeti sve da zavšite na vreme.

ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Iskoristite svoj šarm, da pridobijete pažnju vaše voljene osobe, koja vam je sada toliko potrebna. Slobodnim Devicama sada bi mogla biti zamagljena perspektiva, pa pazite da se vaše želje ne pretvore u opsesiju.

POSAO- Povoljno za započinjanje poslova, posebno onih koji imaju finansijsku pozadinu.

ZDRAVLJE- Unosite više vitamina i svežih namernica u ishrani.


♎ VAGA


LJUBAV- Neki vaš pokušaj da obradujete partnera mogao bi dožeti neuspeh, zato nemojte sada previše eksperimetnisati. Slobodnim Vagama je moguće iznenađenje na emotivnom planu.

POSAO- Na poslu bi ste se mogli osećati opterećeno zbog nečijih zahteva, ali načićete načina da se izvučete iz te situacije.

ZDRAVLJE-  Moguća je glavobolja.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Odnos sa parnerom danas možda neće za vas biti zadovoljavajući, pa ćete poželeti da svoju energiju utrošite u pravcu posla. Slobodne Škorpije će imati podršku među prijateljima, koji će razumeti vaše sadašnje „ljubavne jade“.

POSAO-  Nastavite da radite predano i bez straha se suočite sa svim poteškoćama, jer sreća će biti na vašoj strani.

ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Da bi ste danas dobro funkcionisali sa partnerom, morate naći malo vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Slobodnim Strelčevima bi mogli da uživaju sada u osećaju zaljublenosti.

POSAO- Povoljno za one koji posluju sa strancima.

ZDRAVLJE –Postoji mogućnost da vam se pojavi neki problemi sa cirkulacijom.


♑ JARAC


LJUBAV- Zabrinutost, koju osećate zbog partnera nema realnih osnova. Slobodni Jarčevi ne bi trebalo da žure sada da uđu u vezu, ako niste u potpunosti preispitali svoje emocije u dovoljnoj meri. 

POSAO- Nemojte uzimati na sebe previše obaveza, jer bi usled premora učinak mogao biti umanjen.

ZDRAVLJE- Dobro zdravlje može biti narušeno prekomernim radom.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne trebate očekivati da se neke promene u vezi vašeg parnera dese preko noći, pa ne gubite strpljenje prerano. Slobodne Vodolije bi trebale da postanu svesnije svojih želja i svog identiteta, kako bi ste znali kakva bi vam osoba sada zaista odgovara.

POSAO- Moglo bi doći do promene u nekim, već postignutim dogovorima, pa bi bilo dobro da sebi obezbedite dodatan prostor za manevar.

ZDRAVLJE – Ne dozvolite da vas obuzme stres.


♓ RIBE


LJUBAV- Zbog trenutne partnerove preosetljivosti, budite blagi i puni razumevanja, i izbegavajte da kažete nešto što bi ga dodatno moglo povrediti. Slobodnim Ribama zvezde sugerišu da ne dajete obećanja ni podpirujete nečije nade, ako niste sigurni da li je ta osoba ona koju pored sebe želite.

POSAO- Ako morate da donesete neku odluku, ne dozvolite da odugovlačite sa tim, ma koliko bilo teško da sagledate situaciju u celosti.

ZDRAVLJE – Ne preterujte kada je hrana u pitanju.