Dnevni horoskop za 3.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - U prethodnom periodu ste dosta zanemarili društvene odnose, te vam se sada to može olupati o glavu. LJUBAV - Partner je ljubomoran na jednu uticajnu osobu iz vašeg društva za koju on smatra da bi mogla da vas preotme. ZDRAVLJE - Dobro je.


♉ BIK


POSAO - Ako danas očekuje pomoć kroz kontakte sa osobom iz inostranstva ona će najverovatnije izostati. LJUBAV - Partner i vi ste danas na potpuno različitim talasnim dužinama. Uopšte ne shvatate jedno drugo. ZDRAVLJE - Zubobolja.


♊ BLIZANCI


POSAO - Preuzimate vodeću ulogu na poslu kojim se bavite a za to dobijate i nesebičnu podršku ljudi sa kojima radite. Kvaliteti uvek na kraju dolaze do izražaja. LJUBAV - Danas će vam biti potrebno da probate nešto drugačije u krevetu, što će raspaliti maštu voljene osobe. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Prinuđeni ste da radite sa osobama koje vam uopšte ne odgovaraju. Ako ne pokažete ko ste i koliko vredite, drugi će vas i dalje gaziti. LJUBAV - Napišite ljubavnu poruku, pesmu ili stih dragoj osobi. Rakovi koji su u brak, ponovo će naići na neodobravanje i odbijanje partnera. ZDRAVLJE - Povedite računa o koži, posebno ako vam je osetljiva.


♌ LAV


POSAO - Danas zavisite od odluka jedne starije osobe sa kojom sarađujete. Mogući su gubici kroz posao. LJUBAV - Osoba sa posla prema kojoj već dugo vremena niste imuni, ponovo u vama budi osećanja, ali nemoćni ste da bilo šta promenite. ZDRAVLJE - Kosa vam se šteti, povedite računa.


♍ DJEVICA


POSAO - Na poslu su moguće manje izmene kojima nećete biti zadovoljni, jer ćete ponovo biti gurnuti u drugi plan. LJUBAV - Možda ćete danas morati malo duže da čekate na voljenu osobu, a kada dođe, otiđite na staro mesto za koje vas vezuju uspomene. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Ovih dana niste nimalo prijatni u komunikaciji sa drugim ljudima. Imate utisak da svi pričaju loše protiv vas. LJUBAV - Jedna poruka ili reč kod partnera može probuditi veliku ljubomoru, mada će on reći da je na vas ljut iz nekog drugog razloga. ZDRAVLJE - Budite oprezni u vožnji.


♏ SKORPIJA


POSAO - Jedna osoba će pokušati da utiče na vas, ali pre toga vas mora istestirati i staviti na probu. Pazite šta pričate. LJUBAV - Partner i vi imate nerazjašnjenih nesuglasica oko novca. Ljubomoru ovogu puta ne želite da smirujete seksom. ZDRAVLJE - Jedite manje slatkiša.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ispali ste nepošteni prema jednoj osobi sa posla, ali ona neće trenutno odreagovati. Pazite kako se ponašate i ne stvarajte sebi neprijatelja. LJUBAV - Ukoliko ste u braku, partner i vi se više nećete vraćati unazad. Pronalazite zajednički put uz puno ljubavi i razumevanja. ZDRAVLJE - Ne preterujte sa konzumacijom hladnih napitaka.


♑ JARAC


POSAO - Morate pronaći način da bolje prosperirate na poslu, ali da bi to postigli biće potrebno da se manje inatite i terate inat nekim nevažnim ljudima. LJUBAV - Previše se zatvoreni prema voljenoj osobi, te ona može pomisliti kako se neka treća osoba ili možda vaši prijatelji mešaju u vašu vezu. ZDRAVLJE - Dobro je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Nemate srca da neke osobe otvoreno odbijete te zbog toga smišljate razne razloge čime dobijate na vremenu, ali ne i na savesti. LJUBAV - Smatrate da je ljubomora koju osećate samo odraz vaše nesigurnosti, zbog čega pokušavate da je prikrijete. Proveravate partnera. ZDRAVLJE - Najbolje ćete zaspati nakon vodjenja ljubavi.


♓ RIBE


POSAO - Mnogo toga ovih dana vam ne ide onako kako ste planirali. Nezadovoljni ste zaradom koju ostvarujete. LJUBAV - Danas je najbolje da se posvetite prijateljima koji su vas se uželeli. Ipak, izbegavajte da im dajete pozajmicu. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.