Dnevni horoskop za 7.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas bi trebalo da izmirite jedan sitan dug kako vam ta osoba ne bi zamerila ako to ne učinite. LJUBAV - Partner se previše ulenjio i zapostavio svoje obaveze u kući i to je glavni razlog što mu danas zamerate. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♉ BIK


POSAO - Jedna osobu koju smatrate protivnikom stavlja vam do znanja da može da utiče i na ljude kojima vi verujete. LJUBAV - Obiđite stara mesta gde ste nekad izlazili jer moguć je susret sa osobom iz prošlosti koja će vam preneti vesti koje niste znali. ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Svesni ste da neke stvari ne znate i zbog toga želite da dopunite svoje znanje i time pokazali ljudima iz okruženja da za vas ništa ne predstavlja prepreku. LJUBAV - Imate jako dobro slaganje sa ukućanima, familijom, rođacima ali i komšijama, te se više družite sa njima. ZDRAVLJE - Dobro je.


♋ RAK


POSAO - Nalazite se u nepovoljnoj finansijskoj situaciji, te je potrebno da dodatno skrešete svoje troškove. Moguće kraće putovanje. LJUBAV - Ako ste u braku, pod hitno morate osvežiti vaš ljubavno - seksualni život jer se od voljene osobe sve više udaljavate. ZDRAVLJE - Ginekološko - urološki problemi.


♌ LAV


POSAO - Ukoliko ste u privatnom - porodičnom poslu, radićete kontra od onoga što vam se kaže, jer smatrate da biste vi trebalo donosite odluke jer ste zaslužni za mnogo što šta. LJUBAV - Pitanje je da li će vam nakon posla ostati dovoljno energije i volje da se posvetite partneru. ZDRAVLJE - Vrtoglavica i umor.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas bi trebalo da budete oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima, kao i da pazite šta ćete kome reći jer neko može iskoristiti vašu naivnost. LJUBAV - Voljene osobe nema ceo dan da se javi te počinjete da sumnjate da mu je stalo do vas. Budite strpljiviji. ZDRAVLJE - Oprez u saobraćaju.


♎ VAGA


POSAO - Puni ste energije, ali mnogo poslova vam zavisi od drugih osoba koje morate da čekate. LJUBAV - Danas se nećete iskazati po svojim kulinarskim umećima, što može biti razlog partnerovog nezadovoljstva. ZDRAVLJE - Bolovi u bubrezima.


♏ SKORPIJA


POSAO - Jedna mlađa osoba se dosta oslonila na vas očekujući da ćete joj vi pomagati večito. Tome ste rešili da stanete na kraj. LJUBAV - Ne volite kada drugi pričaju loše o vama i vašem partneru. Šta koga zanima vaš privatni život?


♐ STRIJELAC


POSAO - Prenosite vašem poslodavcu idejno rešenje na koje ste slučajno naleteli u razgovoru s drugim ljudima. Manji dobitak. LJUBAV - Partner može saznati nešto što mu neće prijati - poput nekog trača ili sumnjive poruke koju ste dobili. Ljubomora. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Na poslu vas posećuju novi klijenti ili mušterije za koje ne vidite da nemeravaju da imaju koristi od vas. LJUBAV - Partner se plaši vaše reakcije na nešto što bi želeo da vas pita ili da porazgovara o vama. ZDRAVLJE - Koža vam je osetljiva.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ponovo vam se vraća jedna stara ideja koju pre niste mogli ili niste hteli da realizujete. Ne budite sada lenji. LJUBAV - Dan nije povoljan za ljubavne susrete. Ako partner kasni više nego obično, znajte da vas laže. ZDRAVLJE - Uveče se utoplite.


♓ RIBE


POSAO - Ne verujte starim poslovnim saradnicima jer oni žele da obnove sa vama vezu samo iz koristi. LJUBAV - Neprestano razmišljate o pogledu jedne osobe koja će vam danas puno nedostajati jer su male šanse da je sretnete. ZDRAVLJE - Otiđite na kontrolu kod lekara.