Dnevni horoskop za 11.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Neprestano razmišljate o novcu i kako da ostvarite što bolju zaradu. Ne slušajte jednu osobu sa posla koja će pokušati da vas izbaci iz takta. LJUBAV - Veći deo svog slobodnog vremena želećete da provedete sa partnerom i decom ako ste u braku, ili u kafiću ako ste slobodni. ZDRAVLJE - Proverite krvnu sliku.


♉ BIK


POSAO - Nikako ne možete da zaobiđete tenziju na poslu. Moguća je rasprava zbog novca u poslovnom okruženju. LJUBAV - Danas ćete se vrlo lako brecnuti na partnera. Sve vam smeta, a partner, kada malo bolje razmislite nije ništa kriv. ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - U stalnom ste strahu da ne ostanete bez posla, a u stvari nemate zbog čega da brinete. Neko razmišlja da vam predloži partnerstvo. LJUBAV - Koliko god provodili vremena sa voljenom osobom, to vam je malo. Slobodni Blizanci, udvaranje jedne osobe vas čini napetim. ZDRAVLJE - Čuvajte srce.


♋ RAK


POSAO - Šef ili autoritet vam danas stavlja do znanja da ne možete vi voditi glavnu reč, kao ni da se ne pitate vi, već on. Budite diplomatičniji. LJUBAV - Partner će vam se danas na neki način suprotstaviti, a možda i malo spustiti na zemlju. ZDRAVLJE - Oprez kada silazite niz stepenice.


♌ LAV


POSAO - Nemojte se praviti previše pametni jer vas jedna osoba namerno provocira da bi videla vašu reakciju. Obnovite strane jezike, trebaće vam. LJUBAV - Partner pokušava da povrati harmoniju u vašu vezu. Pronalazite zajednički jezik, ali emotivno ste i dalje nezadovoljni. ZDRAVLJE - Posetite zubara.


♍ DJEVICA


POSAO - Imate dovoljno energije da završite sve započeto. Morate se korigovati i pokazati ozbiljnost kako ne biste bili na meti kritika. LJUBAV - Danas ćete neke odluke donositi na prečac i pod pritiskom. Moguć je nesporazum sa voljenom osobom. ZDRAVLJE - Proverite krvnu sliku.


♎ VAGA


POSAO - Nemate dobru saradnju sa poslovnim saradnicima koje u ovom trenutku, zbog informacija koje dobijate, smatrate izdajnicima. LJUBAV - Odnos sa voljenom osobom nije najbolji. Sumnjate u njegovu vernost. Moguć je iznenadni susret koji vam neće prijati. ZDRAVLJE - Posetite lekara ukoliko vas nešto boli.


♏ SKORPIJA


POSAO - Danas ostvaruje manji dobitak. Da biste ostvarili neke svoje planove, potrebno je da upotrebite svoju veštinu ubeđivanja. LJUBAV - Nesuglasice sa partnerom možete regulisati jedino kroz seks. Posle svađe, sve je slađe. ZDRAVLJE - Bolovi u predelu grudi.


♐ STRIJELAC


POSAO - U izgledu je manji dobitak. Treba da stanete na nečiju stranu ali se pitate kako da to izvedete a da ne povredite drugu stranu. LJUBAV - Nezadovoljni ste zbog načina na koji vaš partner gleda na ljubav i partnerstvo. Napravite kompromis. Popustite. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Ne donosite odluke na prečac. LJUBAV - Partner vam zamera zato što uopšte ne vodite računa o sebi i svom zdravlju. ZDRAVLJE - Prehlada.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ne bi trebalo da se zamarate sa tuđim problemima, kada imate dovoljno svojih. Potražite savet prijatelja. LJUBAV - Partner nekada radi protiv sebe, te ne možete da shvatite neke njegove poteze. Pozovite prijatelje. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više odmora.


♓ RIBE


POSAO - Neki ljudi na poslu će praviti tenziju, dok ćete vi pokušati da stvari rešite diplomatski putem. Budite posrednik. LJUBAV - Partner danas pravi veće troškove, zbog čega se stvara napetost. Dobijate vesti koje će vas obradovati. ZDRAVLJE - Solidno je.