Dnevni horoskop za 16.2.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV: Poslovna srana ne ide baš onako kako ste zamišljali. POSAO: Nezadovoljstvo na emotivnom plani navodi vas na razmišljanje o tajnoj vezi. ZDRAVLJE: Moguće povrede glave.


♉ BIK


LJUBAV: Neko vas navodi da uraditenešto pogrešno. POSAO: Razmišljate o osobi iz vaše prošlosti. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.


♊ BLIZANCI


LJUBAV: Današnji dan dan nije za pohvalu kada su u pitanju poslovi. POSAO: Ako partner sazna za vašu paralenu vezu biće belaja. ZDRAVLJE: Pojačana kiselina.


♋ RAK


LJUBAV: Pred vam aje dan koji če vam ukayati na krupne poslovne poduhvate. POSAO: Dobijate kritike i savete od partnera koje vas samo guše. ZDRAVLJE: Dobro ste raspoločeni.


♌ LAV


LJUBAV: Dosta aktivnosti na polju posla i neke značajne promene sup red vama. POSAO: Dajete sve od sebe kako bi zadrzali vau emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Zdravstevno ste dobro.


♍ DJEVICA


LJUBAV: Jako ste nestrpljivi kada je posao u pitanju . POSAO: Pojavljuje vam se neka nova ljubav. ZDRAVLJE: Dobro.


♎ VAGA


LJUBAV: Poslovni partneri vam otkazuju neke poslovne dogovore. POSAO: Imate osećaj zahlđenja na emotivnom polju. ZDRAVLJE: Osećate veliki fizički umor.


♏ SKORPIJA


LJUBAV: Razmišljate o inostranstvu, ali ovo je loš period da ostvarite putovanje. POSAO: Početak nove ljubavi sa osobom koja nije iz vašeg mesta. ZDRAVLJE: Proverite cirkulaciju.


♐ STRIJELAC


LJUBAV: Za nove poslove birate najbolje i najkvalitetnije ljude. POSAO: Pokušavate da prikrijete vaše emocije. ZDRAVLJE: Zanemarili ste svoje zdravlje.


♑ JARAC


LJUBAV: Misli vam odlaze na drugu stranu potreno je samo da pozitivno mislite. POSAO: Morate se pomiriti sa činjenicom da vam je veza pri kraju. ZDRAVLJE: Neko vam je bolestan u porodici.


♒ VODOLIJA


LJUBAV: Ne žurite sa poslom. Saslušajte savete drugih. POSAO: Nemate dovoljno vremena ni za sebe a kamoli za ljubav. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.


♓ RIBE


LJUBAV: Želje su jače od vaših mogućnosti za uspehom. POSAO: Partner vam uporno skreće pažnju na sebe. ZDRAVLJE: Rasejani ste.