Dnevni horoskop za 6.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Popravlja vam se raspoloženje. Izađite u pomoć prijateljima, bilo svojim savetom ili svojim poznanstvima. LJUBAV - Dopada vam se jedna mlađa osoba ali ne činite ništa kako biste je osvojili. Ne okolišajte puno. ZDRAVLJE - Večeras lezite na vreme.


♉ BIK


POSAO - Najradije biste spavali i odmarali ceo dan, ali teško da ćete uspeti da odložite neke svoje obaveze. LJUBAV - Opustiće vas čaša vina, fina muzika i prigodan ambijent. Danas ste veoma sentimentalni. Moguć tajni susret. ZDRAVLJE - Vrtoglavica.


♊ BLIZANCI


POSAO - Ukoliko se bavite nekom vrstom umetnosti ili ako ste zaposleni u zdravstvu imaćete uspeha. Puni ste ideja! LJUBAV - Na reči jedne osobe niste ni malo ravnodušni. Saosećate se sa njom, a to u vama stvara osećaj pripadnosti. ZDRAVLJE - Nije loše.


♋ RAK


POSAO - Pravite nove finansijske planove, ali ne verujte puno informacijama ili obećanjima koja dobijate preko prijatelja. LJUBAV - Jedan poznanik vas može pozvati u goste ili vam predložiti da negde odete zajedno. Pozovite i partnera da vam pravi društvo. ZDRAVLJE - Izbegavajte duvanski dim.


♌ LAV


POSAO - Nezgodnog ste raspoloženja a da ni sami ne znate zašto. Još uvek razmišljate o nečijim rečima. LJUBAV - Ako razmišljate o osobi sa kojom ste bili u vezi i čekate da vam se javi, pripremite se na negativan ishod. ZDRAVLJE - Popijte lekovit čaj.


♍ DJEVICA


POSAO - Uz podršku prijatelja i ukućana mnogo lakše podnosite sve nevolje. Vraća vam se samopouzdanje. LJUBAV - Raspoloženi ste za izlaske i provod, ali sa partnerom i dalje nemate dobar odnos. ZDRAVLJE - Upala bešike.


♎ VAGA


POSAO - Želite da izbegnete razgovor sa negativnim ljudima. Isključite telefon da vas niko ne uznemirava. LJUBAV - Sve više razmišljate o tome kako da se vidite sa jednom osobom. Ne želite da za taj sastanak iko zna. ZDRAVLJE - Više se relaksirajte.


♏ SKORPIJA


POSAO - Danas imate da završite obaveze koje ste danima odlagali. Kuća je u haosu, a garderoba je prljava. Veliko raspremanje. LJUBAV - Dobro slaganje imate sa prijateljima sa kojima delite ljubavne dogodovštine. Pozovite osobu iz daleka. ZDRAVLJE - Moguća je prehlada.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas je moguć manji dobitak. Jedna ženska osoba vam može mnogo pomoći na poslu. LJUBAV - Dobijate poziv za ljubavni susret koji ste pre nekog vremena odložili. Nemojte smišljati nove razloge. ZDRAVLJE - Urednije se hranite.


♑ JARAC


POSAO - Već sada razmišljate kako ćete sutra proći na poslu. Ako ne želite da budete kritikovani morate smisliti izgovor. LJUBAV - Prijaće vam zajednička noćna šetnja sa voljenom osobom ili zajednička vožnja uz zvuke omiljenih pesama sa radija. ZDRAVLJE - Nije loše.


♒ VODOLIJA


POSAO - Veoma ste maštoviti i u sve čime se bavite unosite dozu umetnosti. Jedna osoba vas izbegava. LJUBAV - Partner napokon menja svoje ponašanje kada je shvatio da dosadašnjim ništa ne može postići. Zajednički izlazak. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.


♓ RIBE


POSAO - Dobijate podršku mlađe osobe iz porodice. Ona želi da vam pomogne. Moguće je sporedno angažovanje na manjem projektu. LJUBAV - Najlepše bi bilo da danas prespavate ceo dan u zagrljaju voljene osobe, a kada se prošetate, da krenete u večernju šetnju. ZDRAVLJE - Treba vam više sna.