Dnevni horoskop za 7.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas ćete otežano obavljati nove započete poslove. Mnogo će značiti, ako sa kolegama razmenite znanja i mišljenja. Moguć dobitak. LJUBAV - Ako dobijete novac, razmišljaćete da ga potrošite na sebe. Kupićete nešto što vam odgovara i što će se dopasti i voljenoj osobi. ZDRAVLJE - Izbegavajte kasne večere.


♉ BIK


POSAO - Danas možete biti ljubomorni na kolege, ali ne toliko zbog posla koliko zbog nekih drugih, privatnih, stvari. LJUBAV - Danas možete sresti bivšeg partnera sa kojim ste ostali u prijateljskim odnosima. ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Prikupljate neophodne infromacije preko prijatelja, ali ne želite da se ofirate za šta vam trebaju. LJUBAV - Razmišljate o novoj osobi koju ste nedavno upoznali. Moguć je tajni ljubavni susret. ZDRAVLJE - Posle ručka, odmorite.


♋ RAK


POSAO - Tempo rada vam nameću ljudi sa kojima radite. Morate biti efikasniji i unapred pripremiti sve neophodno. LJUBAV - Ovo je dan kada ćete želeti da se posvetite prijateljima. Partner može biti ljuboran zato što ne provodite puno vremena s njim. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Preuzimate vođstvo ukoliko prihatite tuđu različitost. Morate imati više razumevanja za tuđe potrebe. LJUBAV - Posvećeni ste partneru, ali ga u ovom periodu više doživljavate kao prijatelja. Veče posvetite porodici. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♍ DJEVICA


POSAO - Do izražaja dolazi vaša radna efikasnost. Želite da ceo posao završite što pre, a to će vam doneti prednost u odnosu na konkurenciju. LJUBAV - Za divno čudo, puni ste optimizma kojeg delite sa partnerom i ljudima oko sebe. Prijatni trenuci uz voljenu osobu. ZDRAVLJE - Proverite krvni pritisak.


♎ VAGA


POSAO - Ženske osobe sa kojima radite nisu dobre volje danas pa ćete pomisliti da su ljute na vas. Dobitak. LJUBAV - Nova osoba koju ste upoznali privlači vas na jedan neobičan način i non stop razmišljate o njoj. Pošaljite poruku. ZDRAVLJE - Nije loše.


♏ SKORPIJA


POSAO - Očekuje vas uspeh ukoliko ste u partnerskom poslu sa članovima porodice. Vredno radite, ali i dalje nailazite na poteškoće. LJUBAV - Odličan dan da pronađete način da uživate sa voljenom osobom. Prijaće vam puno nežnosti, zagrljaja i poljubaca. ZDRAVLJE - Dobro je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Najbolje se osećate kada radite ono što volite. Počnite da primenjujete zapadne standarde u toku komunikacije, ali i u trgovini. LJUBAV - Ovo je dan iz kojeg ćete želeti da izvučete maksimum. Ako budete izlazili, pokazaćete se u najboljem, raskošnom izdanju. Poziv na slavlje ili svečanost. ZDRAVLJE - Više se odmarajte preko dana.


♑ JARAC


POSAO - Gledate kako da napravite što bolji profit. Jednu uslugu obavite kao kompezaciju za ono što vam je potrebno. LJUBAV - Najlepše se osećate u svom domu, u krugu porodice. A najradosniji ćete biti za porodičnom trpezom. Mogući gosti u domu. ZDRAVLJE - Polako žvaćite hranu.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ovo je dan za pregovore i razgovore. Mnogima će se dopasti i vaš specifičan glas koji stvara sliku da ste pouzdana osoba. LJUBAV - U toku ovog dana može vas pozvati draga osoba i reći vam nešto na šta ćete biti ponosni na sebe. Napišite ljubavnu poruku. ZDRAVLJE - Konzumirajte više svežeg voća.


♓ RIBE


POSAO - Saradnici nisu dovoljno iskreni prema vama. Uspeh ukoliko ste zaposleni u prehrambenoj industriji. Finansijski dobitak. LJUBAV - Iako ste svesni da se dopadate jednoj osobi, danas ćete imati utisak da se ništa konkretno ne dešava. ZDRAVLJE - Pazite na ishranu.