Dnevni horoskop za 22.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Prijatelji vam danas mogu sugeristati kako svoj posao obavljaju neki drugi ljudi. Raspitajte se više o tome. LJUBAV - Poziv osobe iz inostranstva može vas obradovati ali i ostaviti i dalje sve nedorečenim. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♉ BIK


POSAO - Da li ste razmišljali da otvorite svoju internet stranicu ako već to niste učinili? Porazmislite o toj ideji. LJUBAV - Veoma ste popularni kod suprotnog pola jer ste drugačiji od ostalih. Ne uklapate se u postojeće kalupe i to je ono što je trenutno "na ceni". ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Vreme je da dobro razmislite o svojim prioritetima i šta je to što bi poboljšalo vaš posao i donelo dobru zaradu. LJUBAV - U zadnje vreme se kraj prijatelja osećate nervozno jer njihovi problemi automatski utiču na vas. Imajte razumevanja. ZDRAVLJE - Dobro je.


♋ RAK


POSAO - Kada je nekome potrebna pomoć često izlazite u susret, ali vas nervira kada je neko nezahvalan a traži još pomoći. LJUBAV - Partner je dosta otvoreniji i direktniji u nastupu prema vama dok se vi nalazite na klizavom teretnu. Gde vam je nestalo sampouzdanje?! ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♌ LAV


POSAO - Potreban je oprez dok budete brojali novac ili vraćali kusur. Očekuje vas manji dobitak koji ćete odmah potrošiti. LJUBAV - Partner je danas temperamentan i svađalački raspoložen. Razlog problema mogu biti različiti pogledi na kućni budžet i prioriteti vezani s tim. ZDRAVLJE - Solidno je.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas možete doći do veće sume novca koja nije direktno vaša. Imate uticajne pokrovitelje. LJUBAV - Ne možete ni da zamislite da vaš partner bude sa nekim drugim. To u vama stvara ljubomoru, pa čak i agresivnost. ZDRAVLJE - Problemi sa žlezdama.


♎ VAGA


POSAO - Prvu polovinu dana iskoristite za sve administrativne poslove, obavljanje razgovora i pregovore. LJUBAV - Krijete svoja osećanja koja gajite prema uticajnoj osobi. Mogućnost tajnog susreta. ZDRAVLJE - Nije loše.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ako ste zaposleni u ugostiteljstvu ovo je veoma uspešan period za vas, a danas ćete imati više posla nego obično. LJUBAV - Jedna osoba vas pravi ljubomornim. Ukoliko ste u vezi, pred vama je veoma strastveno i romantično veče. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Niste u potpunosti skoncetrisani na posao. Nećete puno toga postići ako neprestano budete razmišljali šta će drugi da kažu. LJUBAV - Pokušajte da što pre završite sa poslom, a da nakon njega odete do reke na kupanje. Ako ste sami tu možete upoznati zanimljivu osobu. ZDRAVLJE - Pazite da se ne prehladite.


♑ JARAC


POSAO - Ukoliko planirate kraće putovanje uskoro ćete ga realizovati. Razgovarajte sa šefom kako da zaradite dodatni novac. Podelite s njim ideje. LJUBAV - Blizanci koji su u braku ili dužoj vezi mogu se ovih dana intezivno družiti sa partnerovim rođacima ili članovima porodice. ZDRAVLJE - Ne osećate se najbolje. Moguća upala.


♒ VODOLIJA


POSAO - Iskoristite informacije koje dolaze do vas. Nemojte se previše hvaliti jer će neki ljudi zbog toga očekivati vašu pomoć. LJUBAV - Društveni ste i željni uživanja i provoda. Predložite partneru izlazak. Možete pozvati i osobe iz okruženja da vam se pridruže. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♓ RIBE


POSAO - Konkurencija vas pozitivno stimuliše, ali ne bi trebalo da radite ništa u inat drugima samo da bi pokazali svoju nezavisnost. LJUBAV - Najviše uživate u spontanim trenucima sa voljenom osobom. Ako pokušavate nešto na silu, to vam ne polazi za rukom. ZDRAVLJE - Dobro je.